Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Μέρες «Άγνωστου Πολέμου» στη Μηχανιώνα…

Ο … «πολιτικός πολιτισμός» των κ. Αλεξανδρή και Μαυρομάτη στην πράξη από οπαδούς τους: Οι μεν να έχουν «αποκεφαλίσει» το πλακάτ του κ. Αλεξανδρή και οι άλλοι να έχουν μουντζουρώσει το πλακάτ του κ. Μαυρομάτη. Αίσχος…

Μέρες που είναι, θυμηθήκαμε τον αλήστου μνήμης «Άγνωστο Πόλεμο» του Νίκου Φώσκολου. Τη θρυλική σειρά της Ελληνικής τηλεόρασης, που στις αρχές της δεκαετίας του ’70, είχε σπάσει κάθε ρεκόρ θεαματικότητας, κατέχοντας την πρώτη θέση τηλεθέασης όλων των εποχών, με ποσοστό 76%.
Πως μας ήρθε στο νου, μετά από 40 χρόνια αυτό το σίριαλ; Από έναν άλλο «Άγνωστο Πόλεμο», που παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες στη Μηχανιώνα. 

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Στερνό «αντίο» στον Γιώργο Οικονόμου


Στερνό «αντίο» στον παλαίμαχο εκλεκτό δημοσιογράφο, Γιώργο Οικονόμου,  που έμενε στην Περαία τα τελευταία 20 τουλάχιστον χρόνια και έφυγε προχτές από τη ζωή σε ηλικία 77 χρόνων. Ο Γιώργος Οικονόμου, γεννήθηκε το 1933 στις Αμυγδαλιές Γρεβενών και ήταν μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης από το 1973, ενώ διετέλεσε δύο φορές μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.