Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας



Καινοτομεί ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού, Απόστολος Οικονομίδης παραδίδοντας μαθήματα ήθους, δημοκρατίας και αξιοπρέπειας στους πολιτικούς του αντιπάλους. Διαβάστε τι αναφέρει στο πρόγραμμά του για το περιοδικό του Δήμου:
"Το περιοδικό του Δήμου Θερμαϊκού, θα πάψει να είναι μέσο προσωπικής προβολής του δημάρχου, αλλά βήμα αντικειμενικής-πλουραλιστικής ενημέρωσης. Για να γίνει επιτέλους μέσο ενημέρωσης, αληθινού διαλόγου και προβληματισμού των δημοτών". 
Είναι γνωστό ότι οι απερχόμενοι δήμαρχοι Μηχανιώνας, Γιάννης Μαυρομάτης και Θερμαϊκού, Γιάννης Αλεξανδρής, είχαν μετατρέψει όλα αυτά τα χρόνια το περιοδικό του Δήμου Μηχανιώνας και την εφημερίδα του Δήμου Θερμαϊκού, σε προσωπικά προπαγανδιστικά τους έντυπα, στραγγαλίζοντας τη φωνή της αντιπολίτευσης και απαγορεύοντας τη δημοσίευση κάθε αντίθετης με τη δική τους άποψης.
Επιτέλους να μπούν η Δημοκρατία, η Πολυφωνία και ο Πλουραλισμός στο νέο Δήμο Θερμαϊκού. Γιαυτό κι εμείς, με τον καλό συνάδελφο Νίκο Δημαρά επιλέξαμε να συνεργαστούμε μαζί του και κατερχόμαστε μαζί του στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου