Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Οι λουκουμάδες της Μηχανιώνας στη «Μαγική Πόλη»

Οι γνωστοί στο πανελλήνιο πεντανόστιμοι λουκουμάδες της Νέας Μηχανιώνας θα εκπροσωπηθούν από την επιχείρηση «Μποέμ» του Γιώργου Μαυρόγιαννου στη φαντασμαγορική Χριστουγεννιάτικη αγορά «Μαγική Πόλη», που θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τις 27 Νοεμβρίου 2010 έως τις 2 Ιανουαρίου 2011.
Πρόκειται για μία μοναδική στο είδος της αγορά, που θα φιλοξενεί 40 περίπου ξεχωριστά Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια πώλησης ή προώθησης προϊόντων. 

Μέσα από τους οικίσκους της αγοράς, θα διατίθεται μία μεγάλη ποικιλία Χριστουγεννιάτικων προϊόντων που θα αντιστοιχούν στις κατηγορίες: Γλυκά, φαγητό, ποτό, αρτοσκευάσματα, χειροποίητα στολίδια, χειροποίητα παιχνίδια, χειροποίητα κεριά, βιβλία και CD, χειροποίητα αξεσουάρ, αφίσες/κάρτες, παραδοσιακά προϊόντα κ.α. Σε ένα από αυτά τα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, θα παρασκευάζονται και θα διατίθενται στους επισκέπτες της Μαγικής Πόλης και οι ολόφρεσκοι Μηχανιώτικοι λουκουμάδες «Μποέμ».
Οι επισκέπτες της Χριστουγεννιάτικης αγοράς, θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα ψώνια τους, να δοκιμάσουν νέες γεύσεις και εμπειρίες καθώς και να συμμετάσχουν σε πλήθος δραστηριοτήτων που θα πλαισιώνουν τη λειτουργία της αγοράς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου