Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Στο σκαμνί 21 ομάδες και η Αναγέννηση Επανομής για πλαστογραφία

Σαν βόμβα, έπεσε η είδηση ότι 21 ομάδες της Β΄και Γ΄Εθνικής στο ποδόσφαιρο, μεταξύ των οποίων και η νεοφώτιστη στην Β΄ Εθνική Αναγέννηση Επανομής, θα βρεθούν σήμερα ενώπιον της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ, καθώς εμπλέκονται στο γνωστό σκάνδαλο με τις ασφαλιστικές και τις φορολογικές ενημερότητες.
Οι ομάδες είναι οι εξής: Πιερικός, Δόξα Δράμας, Βέροια, Εθνικός Φιλιππιάδας, ΠΑΟ Ρουφ, Καλλονή, Ηλιούπολη, Φωκικός, Πόντιοι Κατερίνης, Αναγέννηση Επανομής, Παναχαϊκή, ενώ εκκρεμούν και οι αποφάσεις για Αναγέννηση Καρδίτσας, Αίαντα Σαλαμίνας, Πανηλειακό, Ασπρόπυργο και Παναιγιάλειο.
Οι παραπάνω ομάδες έρχονται να προστεθούν στους Ιωνικό, Εθνικό, Χερσόνησο, Κόρινθο και Ηρακλή, για τους οποίους έχουν ήδη ανακληθεί τα δελτία.
Η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών θα ανακαλέσει -πιθανότατα- τα δελτία των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν από τις παραπάνω ομάδες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Στη συνέχεια θα παραπεμφθούν όλες στην πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Β’ - Γ’ Εθνικής.
Οι ομάδες που εμπλέκονται σε πλαστογραφία αντιμετωπίζουν ποινή υποβιβασμού, λόγω του δεδικασμένου που υπάρχει με τον Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου