Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Συνάντηση για τη ρύθμιση του χρέους από τα σκουπίδια στην Επανομή


Συνάντηση με τον εργολάβο καθαριότητας κ. Διονυσόπουλο, πρόκειται να έχει τη Δευτέρα 4 Ιουλίου ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Θερμαϊκού, κ.Κωστής Κούτουκας, για τη ρύθμιση του χρέους που είχε δημιουργηθεί με την αποκομιδή των απορριμμάτων του πρώην δήμου Επανομής, επί δημαρχίας του κ.Απ. Οικονομίδη.

Ο εργολάβος, ενεργοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ένα κατασχετήριο που έχει στα χέρια του από τον προηγούμενο Δεκέμβριο και με βάση το οποίο δέσμευσε τους λογαριασμούς στην τράπεζα του δήμου Θερμαϊκού μέχρι του ποσού των 593.000 ευρώ. Με συνέπεια, να μην μπορεί ο δήμος να εκταμιεύσει χρήματα για την εκπλήρωση των υπόλοιπων υποχρεώσεών του.
Πρόταση του δήμου για την σταδιακή εξόφληση του χρέους, με την καταβολή σε πρώτη δόση του ποσού των 100.000 ευρώ, δεν έγινε δεκτή από τον εργολάβο, ο οποίος ζητάει άμεσα το μισό ποσό των οφειλής, δηλαδή 300.000 ευρώ.
Πάντως ο αντιδήμαρχος Οικονομικών εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι στη συνάντηση θα μπορέσει να εξευρεθεί μία λύση, ώστε να αποσυρθεί η δέσμευση για να μπορέσει να λειτουργήσει ο δήμος Θερμαϊκού. 

2 σχόλια:

  1. Κύριε Κουζινόπουλε παρά την προσπάθεια συγκάλυψης του εκλεκτού σας οι βόμβες άρχισαν να σκάνε . Και απ' ότι διαβάζω ακόμη είμαστε στην αρχή .
    Σιγά -σιγά θα έλθουν όλα στην επιφάνεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εμπαθείς φαίνονται από την πρώτη ματιά. Αφήστε τους να λένε ότι θέλουν κ.Κουζινόπουλε. Και το μένος που έχουν κατά του κ.Οικονομίδη, το ξέρουν όλοι στο δήμο Θερμαϊκού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή