Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Περιπλέκεται η υπόθεση του αναψυκτήριου Riviera

Όλο το καλοκαίρι, κατά πάσα πιθανότητα, θα συνεχίσει να λειτουργεί το Beach Bar Riviera”, μετά την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης να αναστείλει την ενέργεια της Αντιδημαρχίας Τοπικής Ανάπτυξης του δήμου Θερμαϊκού για το σφράγισμα της επιχείρησης του κ. Κωνσταντίνου Χατζηχριστοφή από σήμερα 1η Ιουλίου.
Όπως θεωρείται, η εξέλιξη αυτή δημιουργεί ερωτηματικά για τον τρόπο που λειτούργησε στη συγκεκριμένη περίπτωση η διοίκηση του του δήμου Θερμαϊκού και ιδιαίτερα η αρμόδια αντιδημαρχία, καθώς κινήθηκαν για το σφράγισμα του συγκεκριμένου αναψυκτήριου απρογραμμάτιστα, καθυστερημένα και λαθεμένα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ η Riviera είχε αρχίσει να λειτουργεί από την 1η Μαίου, χωρίς την απαραίτητη άδεια λειτουργίας, υπήρξε ευαισθητοποίηση του δήμου Θερμαϊκού μετά από ενάμιση και πλέον μήνα. Και ενώ το αστυνομικό τμήμα Μηχανιώνας, δύο φορές, στις 4 Μαίου 2011 και στις 2 Ιουνίου 2011 διαπίστωνε ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση λειτουργούσε χωρίς άδεια λειτουργίας, μόλις στις 21 Ιουνίου η αρμόδια αντιδημαρχία απέστειλε έγγραφο στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης κ. Χατζηχριστοφή, ζητώντας του να αδειάσει το Beach Bar από τυχόν ευπαθή προϊόντα, καθώς η Riviera επρόκειτο να σφραγιστεί την 1η Ιουλίου.
Κατόπιν αυτού το Διοικητικό Δικαστήριο εξέδωσε την απόφαση που προαναφέραμε. Και με το ρυθμό χελώνας που λειτουργεί η Δικαιοσύνη, μέχρι να κατατεθούν οι απόψεις των δύο πλευρών, να συζητηθούν αυτές από το δικαστήριο και να εκδοθεί η σχετική απόφαση, ακόμη και να δικαιώνει το δήμο Θερμαϊκού, θα έχει τελειώσει και το καλοκαίρι. Κάτι φυσικά που αποτελούσε και το στόχο του επιχειρηματία με την αίτηση αναστολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου