Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

"Εμείς στην ανεργία κι εσείς μες στη χλιδή..."

Σκηνές απείρου κάλλους, διαδραματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο, μετά την ήττα με 1-0 του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό Βόλου, με γκολ στο 78΄ λεπτό από τον Μόνχε. Χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας του Παναθηναϊκού, ο οποίος σε ένα ακόμα ματς, είχε εμφάνιση αποκαρδιωτική, φώναζαν ρυθμικά το σύνθημα: «Εμείς στην ανεργία κι εσείς μες στη χλιδή, τιμήστε το τριφύλλι, τελειώνει η υπομονή».

Αρκετοί οπαδοί με τη λήξη έκαναν “ντου” στο τερέν του γηπέδου και πήραν στο κυνήγι τους παίκτες της ομάδας που έτρεχαν έντρομοι προς τα αποδυτήρια. Μαζί τους έτρεξαν και οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου για να αποφύγουν τα χειρότερα. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που κατευθύνθηκε με το πάσο του στα αποδυτήρια ήταν ο ατάραχος Σισέ. Ουδείς ωστόσο από τους περίπου 200 οπαδούς που είχαν μπει στο γήπεδο πείραξε τον Γάλλο άσο. Βροχή από αντικείμενα δέχτηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκου από οπαδούς που βρίσκονταν στα επίσημα, τη στιγμή που έτρεχαν να καλυφθούν στη φυσούνα. Μερικοί από τους οπαδούς που είχαν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο, προκάλεσαν και μικρές φθορές, ενώ πετούσαν και αντικείμενα προς την θύρα των επισήμων.
Ο Ολυμπιακός Βόλου, ομάδα άψογα στημένη στον αγωνιστικό χώρο, με πολλά τρεξίματα χάρη στην εξαιρετική φυσική κατάσταση κι έναν ευρωπαϊκών προδιαγραφών στόπερ, τον Σανκαρέ να εκμηδενίζει τη δραστηριότητα του Σισέ στο γήπεδο. Άλλωστε ο γκολκίπερ της Θεσσαλικής ομάδας Γιακούποβιτς δεν είχε ιδιαίτερη δουλειά και ελάχιστες φορές ανησύχησε πραγματικά και χρειάστηκε να επέμβει.
Ο Παναθηναϊκός χωρίς αρχή, μέση και τέλος με πολλά προβλήματα οργάνωσης. Κανένα ίχνος δημιουργίας, δεύτερη και τρίτη μπαλιά αδυνατούσαν να αλλάξουν οι παίκτες του, εγκλωβισμένοι στο πρέσινγκ των παικτών της ομάδας του Βόλου.
Ο Τζόρβας ιδίως μετά το γκολ που δέχτηκε στο 78' από τον εξαιρετικά δραστήριο Μόνχε, αποδοκιμάστηκε έντονα από μερίδα οπαδών, αρκετοί εκ των οποίων τον χειροκροτούσαν ειρωνικά σε κάθε επαφή της μπάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου