Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Καταστροφή παιδικής χαράς από βάνδαλους στη Ν.Μηχανιώνα

Άγνωστοι βάνδαλοι, ενεργώντας με απίστευτη μανία και πρωτοφανή αισθήματα πρωτογονισμού, κατέστρεψαν την παιδική χαρά που βρίσκεται στο τέρμα της οδού Πολυτεχνείου της Νέας Μηχανιώνας, δίπλα στο Κέντρο Υγείας.
Ενεργώντας τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς,  οι άγνωστοι έδεσαν με συρματόσχοινα το ξύλινο τρενάκι, που υπήρχε στην παιδική χαρά και τραβώντας το προφανώς με βαρύ όχημα, κατάφεραν να το ξεθεμελιώσουν από τη γη, όπου ήταν στερεωμένο με τσιμεντένια πέλματα και να το πετάξουν στην επιφάνεια, σπάζοντάς το. Ταυτόχρονα, κατέστρεψαν την τσουλήθρα, τις κούνιες και οτιδήποτε άλλο υπήρχε στην παιδική χαρά.

 Η επιχείρηση των βανδάλων πρέπει να διήρκεσε αρκετή ώρα, και αποχώρησαν από το σημείο εκείνο, ικανοποιημένοι μάλλον από το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους, που απέβλεπαν στο να στερήσουν από τα πιτσιρίκια της Μηχανιώνας το αγαπημένο τους τρενάκι, στο οποίο έπαιζαν επί πολύ ώρα, ακόμη και τώρα το χειμώνα.
Ο αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών του Δήμου Θερμαϊκού, Κωστής Κούτουκας, δήλωσε ότι η καταστροφή της παιδικής χαράς αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για τη Νέα  Μηχανιώνα, το χαρακτήρισε απίστευτο βανδαλισμό και δήλωσε ότι ο Δήμος θα καταθέσει αύριο κιόλας μήνυση κατ΄αγνώστων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου