Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Χωρίς άδεια λειτουργίας, το νέο γήπεδο μπάσκετ της Μηχανιώνας !!

Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει το 2010, πριν τελειώσει δηλαδή η θητεία του απελθόντος πλέον δημάρχου Μηχανιώνας και προχωρήσει η ενοποίηση των τριών μέχρι προχτές δήμων Μηχανιώνας, Θερμαϊκού και Επανομής, ο κ. Γιάννης Μαυρομάτης, μαζί με την απελθούσα  πλέον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μαρία Λιονή, τέλεσαν τα εγκαίνια του νέου κλειστού γυμναστηρίου "Αινείας" της Μηχανιώνας, που βρίσκεται στο δημόσιο δρόμο που οδηγεί από τη Νέα Μηχανιώνα στο Αγγελοχώρι.

Μέχρι εδώ όλα καλά και όλα ωραία. Και επειδή μας αρέσει να είμαστε αντικειμενικοί και να λέμε πάντα την αλήθεια, μπράβο στην τελευταία δημοτική αρχή της Μηχανιώνας και προσωπικά στον κ. Μαυρομάτη,  που προχώρησαν, με χρήματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του προγράμματος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, στη δημιουργία αυτού του κλειστού γυμναστηρίου, που αποτελεί κόσμημα για την περιοχή της Νέας Μηχανιώνας και του Αγγελοχωρίου.  

Βιασύνη για τα εγκαίνια, προκειμένου να τοποθετηθεί
αναμνηστική πλάκα με το όνομα του κ. Μαυρομάτη
Έλα όμως που τα εγκαίνια του γηπέδου έγιναν χωρίς ο κ. Μαυρομάτης και η υπ΄αυτόν διοίκηση να έχουν φροντίσει για την εξασφάλιση της άδειας λειτουργίας του από τη Νομαρχία !!. Κι έτσι, ενώ η κατασκευή του γηπέδου ολοκληρώθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του, και λίγες μόνο λεπτομέρειες απομένουν, κανείς δεν ξέρει πότε θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί από τους αθλητές και τις ομάδες της περιοχής !!
Φυσικά, θα πρέπει τώρα να ενδιαφερθεί η νέα δημοτική αρχή του ενιαίου πλέον δήμου Θερμαϊκού και ιδιαίτερα ο αρμόδιος για τον αθλητισμό αντιδήμαρχος, προκειμένου να ληφθεί η απαιτούμενη άδεια αλλά και να προχωρήσουν και οι διάφορες εκκρεμότητες που απέμειναν στο γήπεδο, όπως η τοποθέτηση δαπέδου στο διάδρομο και τους χώρους των κερκίδων, αλλά και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Ο οποίος έτσι όπως είναι, μάλλον δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, καθώς σε περίπτωση κάποιας νεροποντής, αθλητές και αυτοκίνητα θα βουλιάξουν στη λάσπη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου