Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Αναγέννηση Επανομής: Μία ανάσα πριν τον τίτλο και την άνοδο στη Β΄Εθνική


Μία ανάσα πριν την κατάκτηση του τίτλου και την απευθείας άνοδο στη Β΄Εθνική, βρίσκεται η ΑναγέννησηΗΕπανομής, που ήταν η μεγάλη νικήτρια της 31ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου μετά τη νίκη επί της συνονόματης των Γιαννιτσών με σκορ 1-0.

Οι πρωτοπόροι είναι πλέον αγκαλιά με την άνοδο στη Football League μια αγωνιστική πριν το φινάλε του Βορείου Ομίλου αν και η δεύτερη Καλλονή που νίκησε εύκολα τον Ναυπακτιακό 3-0 πάντα καραδοκεί. 
Οι παίκτες της Επανομής μπήκαν αποφασισμένοι για την νίκη και μόλις στο 8ο λεπτό, άνοιξαν το σκορ με το σουτ του Κανούλα, ενώ η συνέχεια δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να κρατήσουν το σκορ και τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να φανούν απειλητικοί.
Πλέον το μυαλό όλων στην Επανομή, είναι ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Κοζάνη, όπου θα αγωνιστούν για ένα αποτέλεσμα και αυτό δεν είναι άλλο από την νίκη, προκειμένου να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την Football League, ενώ η ομάδα από τα Γιαννιτσά, έχει χάσει το… τρένο της ανόδου και την 34η αγωνιστική, φιλοξενεί τον αδιάφορο Εορδαϊκό.

Τα αποτελέσματα: 
Αναγέννηση Επανομής - Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0
Φωκικός - Κοζάνη 5-2
Καλλονή - Ναυπακτιακός Αστέρας 3-0
Μακεδονικός - Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας 1-1
Πόντιοι Κατερίνης - Ζάκυνθος 1-3
Εορδαϊκός - Δόξα Κρανούλας 0-0
Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών - Νίκη Βόλου 2-0
Αετός Σκύδρας - Εθνικός Φιλιππιάδας 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου