Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ν.Μηχανιώνα:Ποιοί δεν πλήρωναν επί 8 χρόνια τους λογαριασμούς ύδρευσης;

Μας το έλεγαν και δεν μπορούσαμε τα το πιστέψουμε: Μεγαλοστελέχη της παράταξης Μαυρομάτη, έχουν απλήρωτους λογαριασμούς πολλών χρόνων προς την ΔΕΥΑΜ, την «Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Μηχανιώνας»  για κατανάλωση νερού. 
Μάλιστα κάποιοι από αυτούς, τα οκτώ χρόνια που η παράταξή τους διοικούσε το δήμο Μηχανιώνας, δεν πλήρωσαν ούτε μία δεκάρα για ύδρευση, ενώ την ίδια τακτική ακολουθούν και με τη νέα διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού!
Την Παρασκευή που μας το είπαν για πρώτη φορά, το θεωρήσαμε ως …Πρωταπριλιάτικο αστείο και δεν δώσαμε σημασία. Όμως για το ίδιο γεγονός είχαμε και άλλη καταγγελία σήμερα, που σημαίνει ότι το θέμα είναι σοβαρό, πήρε έκταση και οφείλει πλέον να ασχοληθεί με αυτό η σημερινή δημοτική αρχή.
Όταν παππούδες και γιαγιάδες στα όρια του δήμου μας αλλά και άνεργοι οικογενειάρχες  απειλούνται με διακοπή της παροχής νερού και την αφαίρεση του υδρόμετρου για χρέος λίγων δεκάδων ευρώ, αποτελεί σκάνδαλο να επιδεικνύεται η ανοχή προς μεγαλοοφειλέτες, οι οποίοι στο όνομα της ιδιότητας του δημοτικού συμβούλου και των αξιωμάτων που κατείχαν στον δήμο επί δημαρχίας Μαυρομάτη, αρνούνται να εξοφλήσουν τα χρέη τους προς την ΔΕΥΑΜ, «σφυρίζοντας αδιάφορα» σε κάθε σχετική πρόσκληση της δημοτικής επιχείρησης.
Το θέμα βέβαια είναι γιατί η ΔΕΥΑΜ δεν προχώρησε μέχρι τώρα στη διακοπή υδροδότησης αυτών των μεγαλοοφειλετών, την αφαίρεση των υδρόμετρων αλλά και στην άσκηση κάθε νόμιμης διαδικασίας για την είσπραξη των οφειλών.
Για να μην θεωρηθεί ότι και η σημερινή διοίκηση συγκαλύπτει τα συνεχιζόμενα «φέσια» στο όνομα της «συναδελφικής αλληλεγγύης», θεωρούμε ότι θα πρέπει να κινηθεί πάραυτα, υποχρεώνοντας όσους οφείλουν στην ΔΕΥΑΜ να εξοφλήσουν τα χρέη τους και να είναι εφεξής συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.
Μένουμε προς το παρόν εδώ. Και εάν χρειαστεί, θα επανέλθουμε με περισσότερα και πιο συγκεκριμένα στοιχεία. 

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.....ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή