Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Απίστευτη περιπέτεια για την κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα 52 χρόνων, όταν πηγαίνοντας να μαζέψει χόρτα στην περιοχή της Πουλίτσας Βραχατίου Κορινθίας, βρέθηκε  σε πηγάδι γεώτρησης, βάθους 15 μέτρων.
Η άτυχη γυναίκα τραυματίσθηκε κατά την πτώση στο χέρι και παρά τις φωνές της, δεν βρισκόταν κανείς εκεί κοντά για να την ακούσει, ενώ η οικογένεια της, που την αναζητούσε έχοντας ειδοποιήσει την αστυνομία για την εξαφάνιση της, δεν έγινε δυνατό να την εντοπίσει.
Τελικώς περαστικοί την εντόπισαν αργότερα το μεσημέρι και κάλεσαν συνεργείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έφτασε στην περιοχή και κατάφερε να την ανασύρει από το πηγάδι και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου μετά τις πρώτες βοήθειες που της παρασχέθηκαν πήγε σπίτι της.

Η Μαργαρίτα-Ασπασία Θεοδωράκη, γεννήθηκε το 1959 στο Παρίσι, όπου ζούσε πολιτικός εξόριστος ο πατέρας της. Κόρη του Μίκη και της Μυρτώς Θεοδωράκη, ακολούθησε την οικογένεια της σε όλες τις μετακινήσεις της στην Ελλάδα και το εξωτερικό κι έζησε από κοντά όλα τα γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή και το έργο του Μίκη Θεοδωράκη. Είναι υπεύθυνη της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» και των εκδόσεων «Ρωμανός». Στόχος των δραστηριοτήτων της είναι η ανάδειξη και η διάδοση του έργου του πατέρα της. Έχει τέσσερις γιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου