Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Σε κρίσιμη κατάσταση από ηλεκτροπληξία 18χρονος Μηχανιώτης

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, ένας 18χρονος μαθητής,  από τη Νέα Μηχανιώνα, υποψήφιος για το ΤΕΦΑΑ, που χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα την Τετάρτη 1η Ιουνίου στο Καυτανζόγλειο στάδιο.
Ο νεαρός υπέστη ηλεκτροπληξία τη στιγμή που γεμάτος χαρά για το μάθημα που είχε δώσει, αγκάλιασε μία κολώνα της ΔΕΗ, στην οποία όμως φαίνεται ότι υπήρχε διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Ιπποκρατείου, Γεώργιος Χριστιανόπουλος, «Για καλή του τύχη στο χώρο υπήρχε ομάδα εθελοντών που επενέβη αμέσως, έγινε απινίδωση, στη συνέχεια πήγε το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε διασωληνωμένο στο Ιπποκράτειο κατά τη χθεσινή εφημερία. Προς το παρόν νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπεία, έχει αποκατασταθεί ο ρυθμός της καρδιάς και η διούρηση είναι φυσιολογική, αλλά θα πρέπει να γίνουν εξετάσεις στον εγκέφαλο για να μιλήσουμε για την κατάσταση της υγείας του», ανέφερε ο κ Χριστιανόπουλος.

3 σχόλια:

  1. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ . ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ . Ο ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΗΘΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ευχές όλων μας στην οικογένεια του παιδιού για να μπορέσει να αντέξει αυτό τον αγώνα που δίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στράτο περαστικά σου φιλαράκι!!!! Δε σε φοβάμαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή