Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Στον αέρα η … «δικαίωση» Μαυρομάτη


Αναστάτωση, προκάλεσαν το πρωί της Τετάρτης κάποιες αναρτήσεις σε τοπικά site περί … δικαίωσης του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Θερμαϊκού, Γιάννη Μαυρομάτη για την προσφυγή που είχε κάνει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης σχετικά με τη δημιουργία από το Δήμο της εταιρίας «Τουριστική Επιχείρηση Θερμαϊκού ΑΕ».

Μάλιστα, εμφανίστηκε στα ίδια site και δήλωση του πρώην δημάρχου Μηχανιώνας, ο οποίος πανηγυρίζοντας για την απόφαση, δήλωνε ότι «υπεύθυνα και με συνέπεια, στο ρόλο που έχουμε, προσπαθούμε να οδηγήσουμε τη Δημοτική Αρχή σε σωστούς βηματισμούς προς όφελος της λειτουργίας του Δήμου και ιδιαίτερα των δημοτών».
Όμως, από τα πρώτα που μάθαμε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, διαφορετικά έχουν τα πράγματα και μάλιστα δεν συμφωνούν καθόλου με τους πανηγυρισμούς του κ. Μαυρομάτη.
Από τις πρώτες πληροφορίες που μάθαμε, καθώς η απόφαση καθαρογράφεται και ίσως προλάβει να αποσταλεί στο δήμο Θερμαϊκού την Πέμπτη, η μεν προσφυγή Μαυρομάτη απορρίφθηκε, ενώ από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, δεν εγκρίθηκε η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την έγκριση δημιουργίας της «Τουριστικής Επιχείρησης Θερμαϊκού ΑΕ».  Κι αυτό γιατί προβλέπονταν ότι αυτή η εταιρία θα έχει την ευθύνη και για τη λειτουργία δημοτικού Γραφείου Τελετών.
Στο σημείο αυτό πρέπει να επισημάνουμε ότι ένταξη στην δημοτική ανώνυμη εταιρία που θα ασχολείται με την τουριστική δραστηριότητα στην περιοχή μας κι ενός… πεθαμενατζίδικου, πρόκειται για μία άστοχη και βεβιασμένη ενέργεια. Πολύ περισσότερο που οι δύο δραστηριότητες δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να συνδεθούν μεταξύ τους.
Τέλος πάντων. Περιμένουμε να πάρουμε στα χέρια μας την απόφαση, οπότε θα ήμαστε σε θέση να την σχολιάσουμε καλύτερα επί της ουσίας.

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΖΙΝΟΠΟΥΛΕ , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ!!!!!???? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ?
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΙΑΣΥΝΕΣ.ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ , ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....
    Ο ΕΧΩΝ ΝΟΥ ΝΟΗΤΩ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή