Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

"Σκηνές από τον ελληνικό κινηματογράφο"


Τα παιδιά της ΣΤ1 τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Μηχανιώνας παρουσιάζουν την παράσταση «Οι σκηνές από τον Ελληνικό Κινηματογράφο», ερμηνεύοντας διάφορα στιγμιότυπα από τις γνωστές κινηματογραφικές επιτυχίες «Ο μπακαλόγατος», «Φωνάζει ο κλέφτης», Η παριζιάνα», «Γοργόνες και Μάγκες» και «Οι γαμπροί της Ευτυχίας».

Θα δοθούν δύο παραστάσεις: την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 8.00 το βράδυ στο θέατρο του Γυμνασίου Ν.Μηχανιώνας με ελεύθερη είσοδο και την Κυριακή 5 Ιουνίου, στις 8.00 στο θέατρο «ΚΑΠΠΑ» της Περαίας με τιμή εισόδου 5 ευρώ, καθώς τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Τους ρόλους ερμηνεύουν οι μαθητές Αζίδης Γιώργος, Αθανασίου Θέμης, Ανδρεαδάκης Δημήτρης, Αξιώτου Ανδρομάχη, Ασβεστάς Γιωργος, Ασλανίδης Ορέστης, Βακάλη Ευαγγελία, Βάρκας Γιώργος, Βαρσαμίδου Έλενα, Βαρσαμίδου Χρύσα, Βασάρα Κατερίνα, Γιάκη Έφη, Γουστέρης Δημήτρης, Δάλδα Ερμιόνη, Διαμαντίδου Κωνσταντίνα, Δόβας Σωτήρης, Ελευθεριάδου Αναστασία, Θεοδωράκη Αγγελική, Κακαφίκας Αχιλλέας, Κακαφίκα Μαρία, Σίσκος Στέλιος, Τρεμόπουλος Στέλιος και Τσαμουρλίδου Βασιλική.
Τη γενική επιμέλεια της παράστασης έχει η δασκάλα της τάξης, Άννα Δεληγιώργη, ενώ διευθυντής του σχολείου είναι ο κ. Νίκος Παλαμπουγιούκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου