Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Κινδυνολογούντες καταστροφολόγοι


Προσφέρουν χείριστη υπηρεσία στην Επανομή και στους συνδημότες τους, όσοι συνεχίζουν να σπέρνουν την αμφιβολία ότι δεν θα ολοκληρωθεί το έργο της αποχέτευσης. Το έργο θα γίνει, διότι είναι έργο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αλλοίμονο για τους Επανομίτες εάν τελικά το έργο εγκαταλειφθεί στην τύχη του και δεν φροντίσει η δημοτική αρχή να το τελειώσει.

Σε μία τέτοια απευκτέα περίπτωση, θα έλθει η Ε.Ε. αξιώνοντας την επιστροφή των όποιων κονδυλίων διατέθηκαν από ευρωπαϊκού και εθνικούς πόρους για την κατασκευή του έργου, οπότε θα αναγκαστούν να βάλουν βαθειά το χέρι στην τσέπη οι κάτοικοι.
Επομένως, το να βγαίνουν σήμερα κάποιοι και σπέρνοντας την καταστροφολογία να διατείνονται ότι « δεν μας διασφάλισε με κανένα τρόπο (σ.σ. ο δήμαρχος κ.Αλεξανδρής) ότι το έργο θα ολοκληρωθεί έγκαιρα» μόνο στην πρόκληση αμφισβητήσεων προς τη δημοτική αρχή αποβλέπουν. Και δυστυχώς είναι οι ίδιοι που στη συγκέντρωση της περασμένης Παρασκευής στην Επανομή για το αποχετευτικό, προσπάθησαν να απαξιώσουν εντελώς το έργο της δημοτικής αρχής, της προηγούμενης και της σημερινής και τις αγωνιώδεις προσπάθειες της για την υπερνίκηση της γραφειοκρατίας και την εξεύρεση των χρημάτων για την ολοκλήρωση του έργου. 
Και κάτι ακόμη: Όλοι αυτοί οι μονίμως διαμαρτυρόμενοι που επικρίνουν τη δημοτική αρχή, δεν βρήκαν ούτε μία λέξη να πουν για την ασφαλτόστρωση των κατεστραμμένων δρόμων της Επανομής, που ήταν το ένα από τα δύο θέματα της συγκέντρωσης κατοίκων που είχαν συγκαλέσει. Είναι κι αυτό δείγμα της "αμεροληψίας" τους.

1 σχόλιο:

  1. καταστροφολόγος3 Ιουνίου 2011 στις 10:08 π.μ.

    Τώρα γλύφουμε και τον Αλεξανδρή με το συνάφι του Κουζινόπουλε; Δε φτάνει τόσο που σύρθηκες πίσω απ' τον Οικονομίδη. Κρίμα την ηλικία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή