Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ψυχρολουσία για βουλευτές ΠΑΣΟΚ

Ψυχρολουσία περίμενε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που βρέθηκαν το τριήμερο στις εκλογικές τους περιφέρειες. Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση των βασικών παραμέτρων του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου που εμπεριέχει πολλούς νέους φόρους, οι ψηφοφόροι πρωτίστως του κυβερνώντος κόμματος επιφύλαξαν παγερή υποδοχή στους βουλευτές της συμπολίτευσης μαζί με επικριτικά σχόλια για την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική.
Σε σημείο που πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να διερωτώνται στις μεταξύ τους συζητήσεις "πώς θα μπούμε την Τετάρτη στη Βουλή", αναφερόμενοι στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών την ημέρα της γενικής απεργίας κι επομένως της συγκέντρωσης χιλιάδων διαδηλωτών έξω από το Κοινοβούλιο.
Βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ μιλούν για "άγρια κατάσταση" επισημαίνοντας ότι "ο κόσμος βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς δεν έχει λεφτά να πληρώσει τις υποχρεώσεις του". Εκτιμούν, δε, ότι τα νέα μέτρα που περιλαμβάνει το Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Προσαρμογής θα οδηγήσουν σε κοινωνική έκρηξη, διαπιστώνοντας ραγδαία επιδείνωση του κλίματος εις βάρος της κυβέρνησης συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα».
(Από την εφημερίδα «τα ΝΕΑ»)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου