Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Νέα συνάντηση των φίλων της "Πρωτοβουλίας Εθελοντών Θερμαϊκού"

Οι φίλοι της "Πρωτοβουλίας Εθελοντών Θερμαϊκού", θα πραγματοποιήσουν νέα συνάντηση την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 8,00 το βράδυ, στην "Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη" της Νέας Μηχανιώνας, προκειμένου να κάνουν απολογισμό της πρώτης εκστρατείας καθαρισμού, που έγινε το περασμένο Σάββατο, αλλά και για να καθορίσουν την ημερομηνία και τον τόπο της νέας τους εξόρμησης.

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18/5/2011 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ . ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αφορμή το σχόλιο περί συντονισμού παίρνω την πρωτοβουλία θεωρώντας ότι δεν θα υπήρχε αντίρρηση και από τα άλλα μέλη της ομάδας , να αποσαφηνίσω , αν και νομίζω ότι ήταν ήδη φανερό από τις μέχρι τώρα δημοσιεύσεις , ότι η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε πρόσφατα, χωρίς να έχει άμεση ή έμμεση συνεργασία και συνεννόηση με τη δημοτική αρχή, ασχέτως αν στις μέχρι τώρα συναντήσεις και δράσεις της συμμετέχουν ως απλοί εθελοντές και μέλη του δημοτικού συμβουλίου. Αυτό βέβαια -και υπογραμμίζω ότι εκφράζω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ -δεν σημαίνει ότι είναι αθέμιτο να υπάρξει συνεργασία και συντονισμός και με άλλες ομάδες και φορείς , εφ’ όσον οι στόχοι είναι κοινοί. Σήμερα είναι η τρίτη μας συνάντηση . Είμαστε λοιπόν όλοι καλοδεχούμενοι με οποιεσδήποτε προτάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πολύ σωστή η άποψή σας. Η Πρωτοβουλία Εθελοντών Θερμαϊκού, όπως από την αρχή διακήρυξε, δεν έχει σχέση με καμία παράταξη, κανένα κόμμα, κανένα πρόσωπο και καμία αρχή. Και όπως ορθά επισημαίνεται είναι ανοιχτή σε οποιεσδήποτε προτάσεις συνεργασίας ή οποιαδήποτε νύξη για συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή