Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας από την πολιτική ηγεσία της χώρας


Μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας για ξεπέρασμα της κρίσης από την πολιτική ηγεσία της χώρας. "Μεγάλη μέρα σήμερα η Ανάσταση του Κυρίου. Να βοηθήσει όλους μας, να μας γεμίσει πίστη και ελπίδα να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες που έχει ο λαός μας", δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Συνεχίζοντας ο πρόεδρος της Δημοκρατίας σημειώνει: "Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη.    Είναι δύσκολες οι μέρες. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες. Η Ανάσταση του Χριστού, θα μας βοηθήσει ο Ελληνικός λαός να ξεπεράσει κι εκείνος το δικό του Γολγοθά. Είμαι βέβαιος κι ελπίζω σ' αυτό, πιστεύω στις αστείρευτες δυνάμεις του λαού μας."
«Ξαναγεννιέται η Ελλάδα» λέει ο Γ.Παπανδρέου
Παρά τις δυσκολίες, η Ελλάδα σήμερα αλλάζει και ξαναγεννιέται... Μέσα από τις προσπάθειες όλων μας, αλλάζουμε νοοτροπίες και αντιλήψεις, τονίζει μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός σε δήλωσή του για τον εορτασμό του Πάσχα.
«Θα καταφέρουμε στο τέλος να έχουμε μία πατρίδα για την οποία θα είμαστε υπερήφανοι. Δικαιοσύνης και ανάπτυξης».
Ολόκληρο το μήνυμα του Πρωθυπουργου:
Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά. Το Πάσχα συμβολίζει για τον Ελληνισμό, για όλους μας, το ξεκίνημα μιας νέας ζωής. Και παρά τις δυσκολίες, η Ελλάδα σήμερα αλλάζει και ξαναγεννιέται. Μέσα από τις δυσκολίες και τις προσπάθειες όλων μας, αλλάζουμε νοοτροπίες και αντιλήψεις.
Σκεφτόμαστε υπεύθυνα το κοινό καλό, τα παιδιά μας, το αύριο. Παρά τις δυσκολίες, περπατάμε μαζί αυτόν τον δρόμο, σπάμε την απαισιοδοξία και τη μοιρολατρία, παίρνουμε την αλλαγή στα χέρια μας. Και θα πετύχουμε. Θα καταφέρουμε στο τέλος να έχουμε μία πατρίδα για την οποία θα είμαστε υπερήφανοι. Δικαιοσύνης και ανάπτυξης.
Αντ. Σαμαράς: Να δώσουμε χειροπιαστή ελπίδα στα παιδιά
"Ο θρίαμβος της Ανάστασης φέρνει την ελπίδα που δεν είναι γραμμένη πάνω στην άμμο ή στον αέρα, αλλά είναι δεμένη στο στέρεο βράχο του ρεαλισμού, της αυτοπεποίθησης και της ευθύνης", ήταν το μήνυμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά , που ευχήθηκε "Χριστός Ανέστη, υγεία και δύναμη από τον Θεό σε όλους", μετά την αναστάσιμη λειτουργία που παρακολούθησε στον Αγιο Γεώργιο Ναυπλίου.
Σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε την 124η Πτέρυγα βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη, όπου αντάλλαξε ευχές με αξιωματικούς και οπλίτες και έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Στα μάτια των νέων παιδιών βλέπω την αγωνία για το μέλλον τους αλλά και τη δική μας ευθύνη να τους δώσουμε χειροπιαστή όχι θεωρητική ελπίδα. Ελπίδα η οποία θα είναι εφαρμόσιμη , ώστε να ξαναποκτήσουν αυτοπεποίθηση και ελπίδα για το αύριο."
Ο κ. Σαμαράς ευχήθηκε "σε κάθε σπίτι να ξαναέρθει η αισιοδοξία" και εξέφρασε την πεποίθηση ότι "με τη δύναμη του Θεού όλα θα πάνε καλά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου