Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Τεράστιες ουρές στα διόδια Μαλγάρων

Τεράστιες ουρές, σχηματίζονται από το απόγευμα και μετά στα διόδια των Μαλγάρων, από τα οχήματα των εκδρομέων που επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη μετά τις σύντομες διακοπές του Πάσχα. Με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι των διοδίων να επιτρέψουν δέκα τουλάχιστον φορές την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων, ώστε να σταματήσουν οι μεγάλες ουρές, που σχηματίζουν στα έξι ταμεία που λειτουργούν, τα οχήματα των εκδρομέων που επιστρέφουν.
Γύρω στις 6.30 το απόγευμα, εξαιτίας τροχαίου που σημειώθηκε περίπου 1,5 χλμ μετά τα διόδια, η τροχαία ζήτησε να μην επιτραπεί η ελεύθερη διέλευση των οχημάτων γιατί υπήρχε κίνδυνος να σημειωθούν και νέα ατυχήματα. Μέχρι να απομακρυνθούν από το οδόστρωμα τα αυτοκίνητα που είχαν εμπλακεί στο τροχαίο, η ουρά στα διόδια των Μαλγάρων έφτασε τα 4 χλμ !
Η αυξημένη κίνηση λόγω της επιστροφής, αναμένεται, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Διευθυντή Τροχαίας Θεσσαλονίκης Γ. Θάνογλου, ότι θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι τις 21:00  το βράδυ.
Να σημειωθεί ότι στις άλλες εισόδους στις πόλεις, ( Δερβένι, Χαλκιδική) η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται χωρίς προβλήματα.

Κλειστά τα Τέμπη στις 27 και 28 Απριλίου

Υπενθυμίζεται ότι στις 27 και 28 Απριλίου η εθνική οδός στο ύψος των Τεμπών θα παραμείνει κλειστή προκειμένου να γίνουν έργα εκβραχισμού. Η κυκλοφορία τις μέρες αυτές θα γίνεται από παρακαμπτήριους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου