Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Θα ακινητοποιούνται περιπολικά της ΕΛΑΣ από έλλειψη καυσίμων;


Σκεφθείτε τη σκηνή να καταδιώκει ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ κακοποιούς οι οποίοι προσπαθούν να διαφύγουν, κι εκεί που οι αστυνομικοί πάνε να τους τσακώσουν, το περιπολικό να μένει από …. Βενζίνη και οι κακοποιοί να το σκάνε!

Ο κίνδυνος που περιγράφουμε είναι ορατός, μετά την απόφαση της αρμόδιας αστυνομικής υπηρεσίας (Υ.Τ.Ε.Β.Ε.) της Θεσσαλονίκης, η οποία στο πλαίσιο των μέτρων λιτότητας και περιστολής δαπανών, έβαλε «πλαφόν» τα 30 λίτρα καυσίμων στα περιπολικά!
Όπως καταγγέλουν συνδικαλιστές αστυνομικοί, σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, οι δεξαμενές «στερεύουν» και τις τελευταίες μέρες η Υ.Τ.Ε.Β.Ε. προμηθεύει με καύσιμα όλες σχεδόν τις αστυνομικές υπηρεσίες της Βόρειας Ελλάδας, γιατί οι ιδιώτες προμηθευτές αρνούνται να «γεμίσουν» τα περιπολικά αφού μένουν απλήρωτοι!
Μάλιστα περιπολικά όμορων Αστυνομικών Διευθύνσεων με τη Θεσσαλονίκη, έρχονται και προμηθεύονται καύσιμα από την Υ.Τ.Ε.Β.Ε., στη Θεσσαλονίκη!
Ο Ελληνικός Στρατός, που προμηθεύει με καύσιμα την Ελληνική Αστυνομία, έχει ενημερώσει ότι θα σταματήσει την τροφοδοσία.
Τα μέλη της ΑΣΠΑ καλούν όλους τους εμπλεκόμενους της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας, να δώσουν τώρα λύση, πριν δούμε ακινητοποιημένα περιπολικά και τους κακοποιούς να κάνουν πάρτι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου