Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Μικρή άνοδο σημειώνει σήμερα η θερμοκρασία, ενώ αναμένονται σποραδικές βροχές στα δυτικά και μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά ορεινά.
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία σήμερα, Κυριακή προβλέπονται:
Μακεδονία, Θράκη: Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Θερμοκρασία: Από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά τις μεσημεριανές ώρες πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.Θερμοκρασία: Από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Αττική: Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια. Θερμοκρασία: Από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη: Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στους 35 βαθμούς αύριο
Για αύριο, Δευτέρα, η ΕΜΥ αναμένει λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στην Ηπειρο, τη Μακεδονία και πιθανώς στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και στα δυτικά θα φθάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου