Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Κίνδυνοι στη Ν.Μηχανιώνα από "αδέσποτους" στύλους της ΔΕΗ


Ελλάς  το μεγαλείο σου !!  Δεν νομίζουμε να υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο, όπου πρώτα να γίνεται η διάνοιξη ενός δρόμου και στη συνέχεια να ασφαλτοστρώνεται, χωρίς προηγουμένως να έχουν τακτοποιηθεί οι εκκρεμότητες με τα διάφορα δίκτυα ηλεκτροφωτισμού, τηλεφωνίας κ.α. που διέρχονται από την περιοχή. Το αποτέλεσμα αυτών των απρογραμμάτιστων ενεργειών είναι  οι  κολώνες του ηλεκτροφωτισμού να παραμένουν στη θέση τους επί μήνες ή και χρόνια ακόμη.
Αυτό το απίστευτο θέαμα, διαπιστώσαμε ότι εξακολουθεί να υπάρχει σε αρκετούς δρόμους της Νέας Μηχανιώνας. Με συνέπεια να δημιουργείται μεγάλος κίνδυνος ατυχημάτων με τις κολώνες της ΔΕΗ που πλέον βρίσκονται στη μέση του δρόμου.

Η αθλιότητα αυτή, παρατηρείται κυρίως στην περιοχή πίσω από το γήπεδο της Νέας Μηχανιώνας, όπου ασφαλτοστρώθηκαν μερικοί δρόμοι, κυρίως τις παραμονές των εκλογών για προφανείς λόγους,  χωρίς προηγουμένως όμως να φροντίσουν η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Μηχανιώνας και η ΔΕΗ για την απομάκρυνση των στύλων, που πλέον αποτελούν «παγίδες» για τους οδηγούς.
Ευτυχώς τις τελευταίες ημέρες είδαμε, μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων,  να γίνεται μία κίνηση για την τοποθέτηση νέων στύλων, ώστε να αφαιρεθούν όσες κολώνες βρίσκονται καταμεσής του δρόμου. Λέτε να γλυτώσουμε γρήγορα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου