Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Χαβίτο!


Η παρουσία του Φρανσίσκο Χαβίτο με τη φανέλα του Άρη στο σημερινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι και η τελευταία στη Super League, καθώς ο παίκτης  θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.  Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, που το προηγούμενο διάστημα ήταν με το ενάμισι πόδι στον Πειραιά, αποφάσισε να απορρίψει τελικά την πρόταση των "ερυθρολεύκων" και να επιστρέψει άμεσα στην πατρίδα του προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν!

Οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας μόλις πληροφορήθηκαν πως ο παίκτης μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι έσπευσαν να έρθουν σε επαφή μαζί του, ώστε να προλάβουν τον Ολυμπιακό, ο οποίος λέγεται πως τον είχε "κλείσει" από τώρα για το καλοκαίρι. 
Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca», ο Χαβίτο θα ενισχύσει το ρόστερ της ισπανικής ομάδας μαζί με τον Σίσκο, τον οποίο η ομάδα της Γαλικίας θα αποκτήσει από τη Νιουκάστλ. Ο παίκτης του Αρη θα αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της Λα Κορούνια, η οποία προ ημερών ανακοίνωσε την απόκτηση του Χοσέ Σαντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου