Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Εξηγήσεις για κατάστημα της Ρωμανού

«Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να φαίνεται τίμια, αλλά και να είναι τίμια». Και επειδή πιστεύουμε απόλυτα σε αυτό το αξίωμα, γιαυτό θεωρούμε ότι θα πρέπει αμέσως, εντός της ημέρας, να βγει ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Θερμαϊκού κ. Πάρις Πεντούσης και να δώσει εξηγήσεις για το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και εμφανίζει υπαλλήλους της Δημοτικής Επιχείρησης Θερμαϊκού να πραγματοποιούν τεχνικές εργασίες σε κατάστημα ιδιοκτησίας του κ. Πεντούση που βρίσκεται επί της οδού Ρωμανού.

Οι εξηγήσεις αυτές είναι απαραίτητες, πολύ περισσότερο που ο χώρος αυτός είχε στεγάσει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου το εκλογικό κέντρο του Δημάρχου Θερμαϊκού κ. Γιάννη Αλεξανδρή και θα ήταν άδικο να γίνονται διάφοροι συνειρμοί και  τα πυρά να πιάνουν και τη σημερινή διοίκηση του Δήμου.
Γιαυτό και θεωρούμε ότι εάν δεν θα είναι πειστικές οι εξηγήσεις που θα δοθούν, θα πρέπει αμέσως η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, αφού πρώτα κάνει την κοστολόγηση των εργασιών στις οποίες προέβησαν οι συγκεκριμένοι δημοτικοί υπάλληλοι, να στείλει πάραυτα το λογαριασμό στον κ. Πεντούση για άμεση εξόφληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου