Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Σύσκεψη τη Μ.Δευτέρα για τη Θαλάσσια Συγκοινωνία Θερμαϊκού

Μας χαροποιεί, όταν ακούμε ότι προχωράει το θέμα της θαλάσσιας συγκοινωνίας στο Θερμαϊκού, καθώς την περιμένουν πως και πως οι κάτοικοι του σημερινού δήμου Θερμαϊκού.
Δεν παύουμε να το τονίζουμε σε κάθε ευκαιρία, ότι η δρομολόγηση των πλωτών μέσων που θα συνδέουν την πλατεία Αριστοτέλους με την Καλαμαριά και τους Νέους Επιβάτες σε πρώτη φάση, θα διευκολύνει τα μέγιστα χιλιάδες συμπολίτες μας να μετακινούνται γρηγορότερα και φθηνότερα από και προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης, μειώνοντας σημαντικά και τον κυκλοφοριακό φόρτο.

Έτσι λοιπόν θεωρούμε σημαντική τη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί της   τη Μ.Δευτέρας 18 Απριλίου, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Σπύρου Βούγια, του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, κ.Ευθύμιου Σώκου και των Δημάρχων Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, Καλαμαριάς Θεοδόση Μπακογκλίδη και Θερμαϊκού Γιάννη Αλεξανδρή.
 Αντικείμενο της σύσκεψης είναι η προώθηση των διαδικασιών, για την υλοποίηση της αστικής Θαλάσσιας Συγκοινωνίας στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου