Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Αγανακτισμένοι: "Ελάτε παραλία ... Λευκού Πύργου αντί Χαλκιδικής"

Με σύνθημα «αυτό το Σαββατοκύριακο προτιμήστε την παραλία του… Λευκού Πύργου αντί της Χαλκιδικής», οι «Αγανακτισμένοι Πολίτες», ετοιμάζουν για σήμερα αλλά και το Σάββατο και την Κυριακή νέες συγκεντρώσεις στον Λευκό Πύργο, περιμένοντας ότι αυτό το τριήμερο θα υπάρξει κοσμοσυρροή τέτοια, ώστε να πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη παλλαϊκή συγκέντρωση που έγινε ποτέ στη Θεσσαλονίκη.
Ακόμη καλούν όλουs όσους πάρουν μέρος στη συγκέντρωση να έχουν μαζί τους κεριά, φανάρια, ρεσό, φακούς, ότι μπορούν, «για να φωτίσουμε την περιοχή και να δώσουμε σε όλους το στίγμα μας πιο πολύ».
Όπως αναφέρουν οι Αγανακτισμένοι στο Λευκό Πύργο,
«Ότι ξεκίνησε σαν βόλτα μιας παρέας στην παραλία, ας γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο πόλος έλξης για όλους όσους έχουν ανάγκη δημόσιας έκφρασης και δεν φοβούνται να εκτεθούν. Για ένα καλύτερο αύριο!!!
Καλλιτέχνες, μουσικοί, τραγουδιστές, ηθοποιοί, ποιητές, συγγραφείς, άνθρωποι των γραμμάτων και της τέχνης, εκδότες, δημοσιογράφοι, υπάλληλοι, εργάτες, ιδιοκτήτες και ενοικιαστές, ταξιτζήδες και λεοφωρειατζήδες, βιοτέχνες και αγρότες, μαγαζάτορες και έμποροι, ενεργοί και άνεργοι, όλοι στο Λευκό Πύργο !!
Αυτό το Σαββατοκύριακο προτιμήστε την παραλία…. Λευκού Πύργου αντί της Χαλκιδικής και περιχώρων. Ελάτε να δώσουμε σκοπό και στόχο στη μεγαλύτερη παλλαϊκή συγκέντρωση που έγινε ποτέ στη Θεσσαλονίκη. Ζητώντας σαν απλοί άνθρωποι μία καλύτερη ζωή !!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου