Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Δύο μέτρα και δύο σταθμά για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης


Τελικά, φαίνεται ότι ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, σχετικά με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης και της υπόλοιπης χώρας σε σύγκριση με τις αντίστοιχες των Αθηνών. Γιαυτό και η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, απέρριψε την έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης, σύμφωνα με την οποία η ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, θα διεξαχθεί στην άδεια Τούμπα. Η επιτροπή δεν μείωσε την ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων θυρών του «Δικεφάλου» του Βορρά για τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Η απόφαση για τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ' αριθμ. 37/2011 απόφασης της ΠΕ/Super League. Σε πρώτο βαθμό στην ΠΑΕ επιβλήθηκε ποινή ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή 80.000 ευρώ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 15/1/2011».
Στην υπερασπιστική του γραμμή ο ΠΑΟΚ τόνισε πως αν ισχύσει η τιμωρία, η ομάδα θα έχει σημαντικό κόστος, καθώς θα χάσει τα έσοδα από τα εισιτήρια και θα μπει σε κρίση. Παράλληλα, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» τόνισαν πως θα έχουν πρόβλημα να ελέγξουν τους οπαδούς τους, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να βρεθούν στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας, ώστε να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους. Τα επιχειρήματα αυτά, όμως, δεν έπεισαν και η τιμωρία δεν άλλαξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου