Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Η 17χρονη Μαροκινή και ο Μπερλουσκόνι


Η εισαγγελία του Μιλάνου επιβεβαίωσε χτες με επίσημη ανακοίνωσή της ότι διεξάγει έρευνα σε βάρος του Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τις κατηγορίες της εξώθησης ανηλίκων σε πορνεία και κατάχρησης εξουσίας.
Η εισαγγελία διευκρινίζει ότι η έρευνα ξεκίνησε στις 21 Δεκεμβρίου και ότι ο "Καβαλιέρε" έχει κληθεί να καταθέσει. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο μεγιστάνας-πρωθυπουργός είχε ερωτικές σχέσεις με τη δεκαεπτάχρονη Μαροκινή Καρίμα Ρούμπι αλ Χασάν από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάιο του 2010 γεγονός που επιβεβαιώνεται από "αναλυτικές πληροφορίες και αποδεικτικά στοιχεία" από καταγραφή συνομιλιών μέσω κινητών τηλεφώνων.

Η κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας αφορά παρέμβαση του "μίστερ TV" στην αστυνομική διεύθυνση του Μιλάνου, στις 28 Μαίου 2010, με την οποία ζήτησε να ανατεθεί η προσωρινή "φροντίδα" της Ρούμπι στην περιφερειακή σύμβουλο του κόμματος του "Λαός της Ελευθερίας", Νικόλ Μινέτι. Η Μαροκινή ανήλικη είχε οδηγηθεί στην αστυνομία μετά από καταγγελία φίλης της για κλοπή προσωπικών αντικειμένων. Η Νικόλ Μινέτι έλαβε επίσης κλήση για απολογία κατηγορούμενη για παραβίαση του νόμου περί εκπόρνευσης αλλά και για εξώθηση ανηλίκων στην πορνεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου