Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Σκόρπιες πινελιές από τη Ν.Μηχανιώνα

Κάποιες σκόρπιες πινελιές από τη Νέα Μηχανιώνα, η οποία τρεις βδομάδες τώρα, μετά την ανάληψη της διοίκησης από τη νέα δημοτική αρχή, ζει σε νέους ρυθμούς. Αυτό φαίνεται εντονότερα στην περιοχή γύρω από το πρώην δημαρχείου.  Όπου μπορεί εύκολα να παρκάρει κανείς ακόμη και σε ώρες αιχμής, καθώς δεν υπάρχουν πλέον τα πολλά παρκαρισμένα αυτοκίνητα που στάθμευαν εκεί επί διοίκησης Μαυρομάτη. Όχι ότι έφταιγε σε κάτι ο άνθρωπος γιαυτό. Απλά, στάθμευαν εκεί μπροστά τα διάφορα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του τέως δήμου, στάθμευαν και τα ΙΧ των αντιδημάρχων, προέδρων και υπαλλήλων και γέμιζε ο χώρος. Ήταν και οι διάφοροι συναλλασσόμενοι που μπαινόβγαιναν στο δημαρχιακό κατάστημα και οι οποίοι τώρα μάλλον κατευθύνονται προς Περαία.
Αυτό που με την πρώτη ματιά διαπιστώνει κανείς, είναι ότι λείπει μπροστά από το Δημαρχείο και η μόνιμα σταθμευμένη εκεί μαύρη μερσεντές  που χρησιμοποιούσε ο πρώην δήμαρχος κ.Γιάννης Μαυρομάτης. Το αυτοκίνητο αυτό, όπως πληροφορηθήκαμε, διατέθηκε στη Δημοτική Αστυνομία του ενιαίου πλέον δήμου μας, για να μπορούν οι εννέα δημοτικοί αστυνομικοί να μετακινούνται και να αστυνομεύουν τα οκτώ δημοτικά και κοινοτικά διαμερίσματα του δήμου Θερμαϊκού.
Νέες εικόνες, νέα πράγματα. Ελπίζουμε να μας βγουν σε καλό όλα αυτά. Το σίγουρο είναι ότι οι καλές προθέσεις υπάρχουν από την πλευρά της διοίκησης Αλεξανδρή. Το ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα. Κι αυτό ευχόμαστε να είναι θετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου