Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Αποκαταστάθηκε το ξύλινο τρενάκι της Ν.Μηχανιώνας

Το ξύλινο τρενάκι με τα προσωρινά υποστυλώματα  
Τα καλά πράγματα πρέπει να λέγονται. Και τα γρήγορα ανακλαστικά να επιβραβεύονται. Στο πνεύμα αυτό, δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε δημόσια τους υπεύθυνους του νέου Δήμου Θερμαϊκού, οι οποίοι, μετά την αποκαλυπτική ανάρτησή μας για το κατεστραμμένο από βανδάλους ξύλινο τρενάκι, στην παιδική χαρά που βρίσκεται στο τέρμα της παραλιακής οδού Πολυτεχνείου της Νέας Μηχανιώνας, απέστειλαν συνεργείο που επισκεύασε το τρενάκι και το ξαναέστησε στη θέση του, τοποθετώντας αυτή τη φορά ακόμη πιο γερά τσιμεντένια πέλματα στη βάση του.

To τρενάκι όπως το είχαν καταντήσει οι βάνδαλοι
Όπως γράφαμε στις 6 Ιανουαρίου, ενεργώντας τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς,  οι άγνωστοι βάνδαλοι έδεσαν με συρματόσχοινα το ξύλινο τρενάκι, που υπήρχε στην παιδική χαρά και τραβώντας το προφανώς με βαρύ όχημα, κατάφεραν να το ξεθεμελιώσουν από τη γη, όπου ήταν στερεωμένο με τσιμεντένια πέλματα και να το πετάξουν στην επιφάνεια, σπάζοντάς το. Ταυτόχρονα, κατέστρεψαν την τσουλήθρα, τις κούνιες και οτιδήποτε άλλο υπήρχε στην παιδική χαρά.
 Η επιχείρηση των βανδάλων πρέπει να διήρκεσε αρκετή ώρα, και αποχώρησαν από το σημείο εκείνο, ικανοποιημένοι μάλλον από το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους, που απέβλεπαν στο να στερήσουν από τα πιτσιρίκια της Μηχανιώνας το αγαπημένο τους τρενάκι, στο οποίο έπαιζαν επί πολύ ώρα, ακόμη και τώρα το χειμώνα.
Μπράβο λοιπόν για την ταχύτητα με την οποία ενήργησαν οι δημοτικοί μας άρχοντες και οι υπάλληλοι του νέου Δήμου Θερμαϊκού. Και μακάρι αυτή την ταχύτητα και την ίδια ευαισθησία να τη διατηρήσουν καθ΄όλη τη διάρκεια της θητείας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου