Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

"Μπαράζ" διαρρήξεων τις τελευταίες ημέρες στη Ν.Μηχανιώνα


Μπαράζ διαρρήξεων τις τελευταίες ημέρες στη Νέα Μηχανιώνα, με «ποντικούς» που ανοίγουν καταστήματα ψάχνοντας στα συρτάρια για να βρουν κάποια ξεχασμένα ευρώ. Τη νύχτα της Αποκριάς, διαρρήκτες άνοιξαν τέσσερα τουλάχιστον καταστήματα μεταξύ των οποίων ένα μαγαζί που είχε ανοίξει στο συγκεκριμένο σημείο λίγες μέρες πριν!  Η λεία των διαρρηκτών θα πρέπει μάλλον να ήταν μικρή, μια και όπως φαίνεται ότι έψαχναν για χρήματα και μικροαντικείμενα.

Το φαινόμενο των διαρρήξεων αυξήθηκε ανησυχητικά το τελευταίο διάστημα στην περιοχή, καθώς κατάντησε να αποτελεί ένα καθημερινό σχεδόν φαινόμενο, ενώ οι θρασύτατοι διαρρήκτες πριν μερικές μέρες διέρρηξαν ακόμη και το 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ν.Μηχανιώνας, αφαιρώντας μέσα από αυτό πολύτιμα αντικείμενα για τη λειτουργία του, όπως ο προτζέκτορας που υπήρχε.
Με την ευκαιρία, οι καταστηματάρχες της Μηχανιώνας αλλά και οι υπόλοιποι κάτοικοι ζητούν την ενίσχυση σε προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κερασιάς, προκειμένου να αυξηθούν τη νύχτα οι περιπολίες και στους τρεις οικισμούς της περιοχής (Νέα Μηχανιώνα, Αγγελοχώρι και Κερασιά), μήπως και περιοριστεί η δράση των διαρρηκτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου