Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Γκάλοπ: Έκρηξη οργής από τους πολίτες κατά κορυφαίων υπουργών


Την έκρηξη θυμού και οργής που διαπερνά όλα τα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας για την πολιτική της κυβέρνησης αλλά και για τη στάση των πρωτοκλασάτων υπουργών της, αντικατοπτρίζει το γκάλοπ  της ALCO που δημοσιεύει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Όπως προκύπτει από τις απαντήσεις των οργισμένων πολιτών:

-Το 79% λέει ότι ορθώς αποδοκιμάζεται σε κάθε του εμφάνιση ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, που αποτελεί πλέον μείζον πρόβλημα για την κυβέρνηση.
-Το 77% δηλώνει για τον υπουργό Οικονομικών κ.Γιώργο Παπακωνσταντίνου ότι υπακούει μόνο στην τρόϊκα και όχι στα συμφέροντα του ελληνικού λαού.
-Το 66% θεωρεί ότι ο υπουργός Υποδομών και Δικτύων κ. Δημήτρης Ρέππας ευνοεί τους εργολάβους και δεν αντιμετωπίζει σωστά το κίνημα «Δεν πληρώνω».
Ακόμη οι πολίτες στις απαντήσεις τους στο γκάλοπ υπογραμμίζουν ότι:
-Θεωρούν σε ποσοστό 71% ότι ήταν λάθος η στρατηγική εξόδου από την κρίση που ακολουθήθηκε μέχρι σήμερα
-Τονίζουν σε ποσοστό 45% ότι καλύτερα να προσφύγουμε σε εκλογές παρά να εφαρμοστούν νέα μέτρα.
-Λένε σε ποσοστό 42% ΝΑΙ στον ανασχηματισμό της κξυβέρνησης,

1 σχόλιο:

  1. Τι γίνεται ρε παιδιά με αυτόν τον Ρέππα; Από τη μια λένε ότι ευνοεί τους εργολάβους και από την άλλη τα γνωστά εκδοτικοκατασκευαστικά συγκροτήματα τον κατηγορούν συνεχώς ότι δεν προχωράει τα έργα. Τι τρέχει; Μήπως τελικά τους έχει γραμμένους όλους και κάνει τη δουλειά του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή