Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Μιχαλήτσος τέλος για τον Άρη


Παρελθόν αποτελεί για τον Αρη ο Γιάννης Μιχαλήτσος μετά τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, που θέτουν ουσιαστικά εκτός play off τον σύλλογο. Mε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας η ΠΑΕ "Άρης", έκανε γνωστό ότι λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία των δυο πλευρών και πως υπηρεσιακός τεχνικός αναλαμβάνει ο Νίκος Πασσιαλής.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον Γιάννη Μιχαλήτσο. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ οφείλει να ευχαριστήσει τον Γιάννη Μιχαλήτσο που για μία ακόμα φορά έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του συλλόγου. Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες του προπονητή της Κ20, Νίκου Πασσιαλή», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Θεσσαλονικιών.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι μόλις πριν τρεις εβδομάδες από τον Αρη είχαν ανακοινώσει ότι ο Μιχαλήτσος θα καθόταν στον πάγκο του συλλόγου τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Στα πρώτα του παιχνίδια στη μετά-Κούπερ εποχή είχε δείξει πως μπορούσε να κοντρολάρει την ομάδα, όμως μετά και τον αποκλεισμό της στο Europa League από τη Μάντσεστερ Σίτι, ακολούθησε η αγωνιστική της κατάρρευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου