Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Αύριο Τρίτη οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους αρχηγούς

Τι θα βγει από τις διαδοχικές συναντήσεις, που θα έχει αύριο Τρίτη ο πρωθυπουργός με τους πολιτικούς αρχηγούς; Εμείς πιστεύουμε ότι δεν θα προκύψει τίποτα το ουσιαστικό και ότι οι κινήσεις αυτές γίνονται μόνο για το "θεαθήναι", αν και ευχή μας είναι να υπάρξει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα, μια και η χώρα βουλιάζει ολοένα και περισσότερο. Και δυστυχώς, δεν βλέπουμε τις δυνατές εκείνες πρωτοβουλίες από την πολιτική ηγεσία του τόπου, που θα έβαζαν ένα τέλος στον κατήφορο αυτό.

Μετά την ολοκλήρωσή τους ο Γιώργος Παπανδρέου θα αναχωρήσει για το Παρίσι και στη συνέχεια τις Βρυξέλλες, για την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής.
Η πρώτη συνάντηση θα γίνει με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στις 10 το πρωί. Θα ακολουθήσει στις 2:15 η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, στις 3:30 ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και τέλος στις 4:45 ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. 
Στη συνέχεια ο κ. Παπανδρέου θα αναχωρήσει για Παρίσι, όπου την Τετάρτη θα έχει συνάντηση με τον Νικολά Σαρκοζί. Από εκεί ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου