Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Νίκη της Εθνικής επί της Μάλτας 1-0


Με την ψυχή στο στόμα, με το γκολ του Τοροσίδη στην τελευταία φάση του αγώνα (94΄), η εθνική Ελλάδος νίκησε 1-0 στη Βαλέτα τη σκληροτράχηλη Μάλτα και, εκμεταλλευόμενη το δώρο της Γεωργίας (που νίκησε 1-0 την Κρατία) έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την πρωτιά του προκριματικού ομίλου!
 Η εμφάνιση της εθνικής μας ήταν κακή, βέβαια, αλλά σε κάτι τέτοια ματς αυτό που μετράει είναι η ουσία. Και η ουσία λέει ότι, με δεδομένο ότι το επόμενο ματς (τον Ιούνιο) είναι και πάλι με τη Μάλτα στο Καραϊσκάκη, η εθνική έχει πλέον το πάνω χέρι για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2012.
H ελληνική ομάδα σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο (το πρώτο) παίζοντας βαριεστημένα και πολύ χαλαρά. Όχι βέβαια ότι στο δεύτερο έπαιξε καμιά σπουδαία μπάλα, αν μη τι άλλο όμως είχε κάποια διάθεση και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Δίκαιη σε τελική ανάλυση η νίκη, αλλά χρειάζεται σημαντική βελτίωση και περισσότερη αγωνιστικότητα.

ΣΚΟΡΕΡ: 90'+4 Τοροσίδης

ΔΟΚΑΡΙΑ: 55' Λυμπερόπουλος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάινερ (Γερμανία)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 84' Παπασταθόπουλος
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 90'+2 Κοέν - 58' Τζαβέλλας, 88' Τοροσίδης
ΜΑΛΤΑ: Χάμπερ, Καρουάνα (46' Πάτσε), Μάμο, Σκίμπερας, Άγκιους, Χάτσινσον, Μπογκντάνοβιτς, Μπρίφα, Μιφσούντ, Μπάχαντα (78' Φένεχ), Σκέμπρι (90'+1 Κοέν).
ΕΛΛΑΔΑ: Τζόρβας, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης (81' Κονέ), Λυμπερόπουλος (70' Μήτρογλου), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (61' Φετφατζίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου