Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Τι χρειάζονται Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας; Ξηλώστε τα όλα !


Θα εφαρμόσει λέει η «σοσιαλιστική» μας κυβέρνηση το σχέδιο «Καλλικράτης» και στην Υγεία. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα προχωρήσει σε συγχωνεύσεις και καταργήσεις νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας σε όλη τη χώρα.

Γιατί γίνεται αυτό; Διότι, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, «στο χώρο της υγείας επί δεκαετίες βασίλεψε το πελατειακό κράτος, γι' αυτό χρειάζεται η οργάνωση». Και αν δεν το εννοήσατε καλά, παραθέτουμε άλλη μία ατάκα του κ. Λοβέρδου που για το ίδιο θέμα είπε: «Ο ρυθμός βελτίωσης των υπηρεσιών υγείας έχει μειωθεί. Το σύστημα έχει λαχανιάσει». Και για να το … ξελαχανιάσουν, καταργούν τα μισά περίπου νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της χώρας.
Να μην ξεχνάμε πάντως πως ότι γίνεται, γίνεται για το καλό μας. Καθώς όπως εξήγησε ο υπουργός Υγείας οι συγχωνεύσεις που θα γίνουν με βάση έναν… οδικό χάρτη, γίνονται ως… «λύση για την οργάνωση του συστήματος».
Καλό σύστημα αυτό. Τα διαλύουμε όλα, σύστημα υγείας, περίθαλψη του πολίτη, φροντίδα για τους πάσχοντες, στο όνομα της οργάνωσης. Κλείστε τα όλα τότε. Τι χρειάζονται τα νοσοκομεία; Τι χρειάζονται οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό; Διαλύστε τα όλα. Ξαπλώστε τους άρρωστους και τους ανήμπορους στο δρόμο. Καταργήστε τα φάρμακα. Φέρτε τους κομπογιαννίτες και τα γιατροσόφια. Για να αποδείξετε πόσο ενδιαφέρεστε για τον ελληνικό λαό και πρωτίστως για όσους σας ψήφισαν στο όνομα των «καλύτερων ημερών» που τάζατε προεκλογικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου