Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ποιοί δυσφημούν το ελληνικό ποδόσφαιρο;


«Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι», λέει η σοφή λαίκή παροιμία. Τη θυμηθήκαμε, διαβάζοντας τα όσα είπε το πρωί της Δευτέρας στη συνεδρίαση του  Δ.Σ. της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), ο ανεκδιήγητος πρόεδρος της ΠΑΕ «Ολυμπιακός». Ο Οποίος, αντί να καταδικάσει απερίφραστα τα όσα έγιναν στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, έσπευσε να κατηγορήσει όσους κατήγγειλαν τα επεισόδια στην UEFA και τη FIFA, γιατί, λέει… «δυσφημούν το ελληνικό ποδόσφαιρο»!

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, στο οποίο συμμετείχε και ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε ως αντικείμενο συζήτησης την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τα έκτροπα στο ντέρμπι των «αιωνίων». Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε… αντεπίθεση κατά του Παναθηναϊκού.
Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» φέρεται να έχει πει μεταξύ άλλων «…οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν δημιουργήσει πολλές φορές φέτος επεισόδια, αλλά δεν έχει δοθεί τόσο μεγάλη έκταση. Είναι δυσφήμηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό που έκανε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μεταφέρει όσα έγιναν στην UEFA και τη FIFA και επίσης δημιουργεί φόβο και πίεση στους διαιτητές με αποτέλεσμα να βλέπουμε διαιτησίες, όπως αυτήν του Παμπορίδη στη Νέα Σμύρνη». 
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτηση του Σοφοκλή Πιλάβιου μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, αλλά και οι εξηγήσεις που θα δώσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για τα όσα συνέβησαν στο Φάληρο την προηγούμενη αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου