Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Νέα αεροπορικά δρομολόγια της Olympic Air από Θεσσαλονίκη


Νέα δρομολόγια για την αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης απευθείας με τη Ρόδο, τη Μυτιλήνη, το Ηράκλειο και τα Χανιά, προσθέτει από τις 27 του μηνός η Olympic Air, στο πλαίσιο της απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου, για αναδιαμόρφωση του πτητικού της έργου, ενώ παράλληλα διακόπτονται κάποια δρομολόγια εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, από τις 27 Μαρτίου προστίθενται τα δρομολόγια Αθήνα - Κέρκυρα, Αθήνα - Αλεξανδρούπολη, Αθήνα - Βελιγράδι, Θεσσαλονίκη - Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη - Χανιά, Θεσσαλονίκη - Μυτιλήνη και Θεσσαλονίκη - Ρόδος. Από την ίδια ημερομηνία διακόπτονται τα δρομολόγια προς Βιέννη, Βρυξέλλες, Λονδίνο και η πτήση Θεσσαλονίκη - Λονδίνο καθώς και Αθήνα - Παρίσι από τις 2 Μαΐου 2011.
Από την εταιρία ανακοινώθηκε ότι για όλα τα εκδοθέντα εισιτήρια από και προς τους προαναφερθέντες προορισμούς, προβλέπεται ολική επιστροφή χρημάτων, ή Αλλαγή - Επανέκδοση, χωρίς επιπλέον χρέωση, σε οποιονδήποτε αερομεταφορέα ΙΑΤΑ, σε απευθείας πτήσεις, στην ίδια διαδρομή και μέρα με αυτές του αρχικού εισιτηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου