Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Στο πλευρό του "Ποσειδώνα" Ν.Μηχανιώνας η δημοτική αρχή


Η νέα δημοτική αρχή στο μέτρο των δυνατοτήτων της, αλλά και στο περιθώριο που υπάρχει από τις δυσκολίες της άσχημης οικονομικής συγκυρίας,  θα σταθεί στο πλευρό του ιστορικού αθλητικού συλλόγου  «Ποσειδώνας» Νέας Μηχανιώνας, δήλωσε ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Αλέξανδρής στον ετήσιο αποκριάτικο χορό που διοργάνωσε με επιτυχία ο σύλλογος το βράδυ του Σαββάτου.

Μία από τις πρώτες ενέργειες στήριξης προς τον «Ποσειδώνα», σημείωσε ο δήμαρχος, που είχε στο πλευρό του τον πρόεδρο του "Ποσειδώνα", Βασίλη Παπαδόπουλο, θα είναι η υποβοήθηση για την αποκατάσταση του τμήματος της περίφραξης του γηπέδου, που κατέρρευσε πρόσφατα, καθώς δημιουργούνται κίνδυνοι ακόμη και για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών του συλλόγου αλλά και των φιλάθλων.
Τέλος ο δήμαρχος Θερμαϊκού είπε ότι η διοίκηση του δήμου θα προσπαθήσει να σταθεί στο πλευρό όλων των αθλητικών συλλόγων που υπάρχουν στα όρια του δήμου, για τη μεγαλύτερη συμμετοχή των νέων σ΄αυτούς. Καθώς, όπως παρατήρησε, όσο οι νέοι θα ασχολούνται περισσότερο με τον αθλητισμό και την πολιτιστική δημιουργία, τόσο θα αποφεύγονται βίαιες εκδηλώσεις σαν αυτή που γνώρισε η Μηχανιώνα το βράδυ της τσικνοπέμπτης.
Τη συμπαράστασή του στη διοίκηση και τους αθλητές του «Ποσειδώνα», αλλά και την ευχή του για καλή αγωνιστική πορεία, εξέφρασε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης.
Στην αποκριάτικη εκδήλωση, παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι του δήμου Θερμαϊκού Κωστής Κούτουκας και Γιώργος Λαζαρίδης, καθώς επίσης  αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί φίλοι του «Ποσειδώνα» που είχαν γεμίσει την μικρή, όπως αποδείχτηκε, αίθουσα του κέντρου «Αίθριον». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου