Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Αρχίζει η λειτουργία του "Τρενοσκί"


Ξεκινά την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011 την δοκιμαστική λειτουργία του το θεματικό τραίνο «Τρενοσκί», το οποίο θα μεταφέρει επιβάτες στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Άρνισσα και από εκεί με λεωφορείο στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρρα-Καϊμάκτσαλαν κάθε Σάββατο και Κυριακή δύο φορές την ημέρα. Οι επιβάτες θα φθάνουν με το τραίνο στο σταθμό της Άρνισσας και από εκεί θα προωθούνται στο χιονοδρομικό κέντρο με λεωφορείο. 

Το πρώτο τρένο θα ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη στις 7:18 π.μ. και θα φτάνει στην Άρνισσα στις 9:00 π.μ., ενώ το δεύτερο τρένο θα ξεκινά από την Θεσσαλονίκη στις 12:05 μ.μ. θα φτάνει στην Άρνισσα στις 13:49μ.μ. και θα αναχωρεί από Άρνισσα για Θεσσαλονίκη στις 17:48 μ.μ.
Το πακέτο της προσφοράς για τους επιβάτες θα περιλαμβάνει προσιτό εισιτήριο, έκπτωση 50% στην κάρτα χρήσης των αναβατήρων του Χιονοδρομικού Κέντρου και σημαντικές εκπτώσεις στις επιχειρήσεις του Αγίου Αθανασίου.
Είναι μία πρωτοβουλία που πήρε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθηγητής κ. Θανάσης Ζηλιασκόπουλος και ελπίζουμε ότι θα καρποφορήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου