Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Τι θα απογίνουμε χωρίς "παπαγαλάκια";


Και τώρα τι θα απογίνουμε χωρίς «παπαγαλάκια»; Ξέρετε για ποια «παπαγαλάκια» μιλάμε. Για εκείνους που είχαν εξαπολυθεί το προηγούμενο τρίμηνο στο Δήμο Θερμαϊκού, προεξοφλώντας ότι όχι μόνο θα κέρδιζε την ένσταση κατά του κύρους των εκλογών του περασμένου Νοεμβρίου ο κ. Γιάννης Μαυρομάτης, αλλά θα κέρδιζε και τις εκλογές που –στα όνειρά τους- προεξοφλούσαν ότι θα προκηρύσσονταν. Και ήταν τόσο σίγουροι οι αιθεροβάμονες αυτοί, ώστε ενόψει της… βέβαιης επανεκλογής Μαυρομάτη, μοίραζαν και τις θέσεις των αντιδημάρχων, των προέδρων των δημοτικών επιχειρήσεων, των μελών των δημοτικών επιτροπών και πάει λέγοντας.  Για τέτοια βεβαιότητα μιλάμε.

Και τώρα; Τι θα πράξουν όλοι αυτοί οι υπεραισιόδοξοι εραστές της καρέκλας; Τώρα ας παραδεχτούν ότι για την επόμενη τετραετία υπάρχει η δεδομένη δημοτική αρχή του δημάρχου κ.Γιάννη Αλεξανδρή, την οποία οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε με τη συμμετοχή μας στις προσπάθειές της για το νοικοκύρεμα του τόπου, αλλά και με την καλόπιστη κριτική μας και τις επισημάνσεις των όποιων λαθών της προκύψουν.
Γιατί πρέπει να το καταλάβουμε ότι στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε αλλά και στην τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος Θερμαϊκού, με χρέη που φτάνουν τα 25 εκατ. ευρώ περίπου, εάν δεν βάλουμε πλάτη όλοι, τίποτα δεν θα πάει μπροστά. Και τότε, θα είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι εάν ο Δήμος μας  οδηγηθεί στον μαρασμό και στη χρεοκοπία.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου