Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ας πει κάτι και για τους λεωφορειούχους του ΟΑΣΘ ο κ. Βούγιας


Βγαίνει τώρα ο υφυπουργός Υποδομών, Σπύρος Βούγιας και χαρακτηρίζει… «αδικαιολόγητες» τις διαμαρτυρίες και τις κινητοποιήσεις των πολιτών που αντιδρούν στην ληστρική αύξηση των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ, καθώς, όπως είπε, «στη Θεσσαλονίκη το κόμιστρο είναι το φθηνότερο απ΄ όλη την Ελλάδα, σε σχέση μάλιστα με τα χιλιόμετρα τα οποία διανύονται». Μάλλον όμως, κάτι ξεχνάει.
«Ειδικά για τη Θεσσαλονίκη δε θεωρώ πως είναι δικαιολογημένη μία τέτοια κινητοποίηση πλέον, γιατί η διάρκεια των 70 λεπτών έγινε 90 (προς κάθε κατεύθυνση) και δόθηκε για πρώτη φορά εκπτωτικό εισιτήριο για τους πολίτες άνω των 65 χρόνων. Μεγάλες ομάδες και κατηγορίες ευάλωτων χρηστών των επιβατικών μεταφορών στη Θεσσαλονίκη έχουν μειωμένο εισιτήριο σε σχέση με πριν», δήλωσε ο κ. Βούγιας.
Και τα λέει αυτά ο κ. Βούγιας σε ποιους; Στους πολίτες που τον ψήφισαν στη Θεσσαλονίκη στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και τον είχαν τιμήσει παλαιότερα ως υποψήφιο δήμαρχο του Συνασπισμού. Χωρίς να αναφέρει ότι το εισιτήριο είναι χαμηλό, γιατί είναι επιδοτούμενο από το κράτος, το οποίο κάθε χρόνο πληρώνει τα εκατομμύρια της αρκούδας στους λεωφορειούχους του ΟΑΣΘ, οι οποίοι «βρέξει-χιονίσει», όπως λέει ο λαός, θα πάρουν τα μερίσματά τους, αρμέγοντας τον οργανισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου