Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Αλώβητος παρέμεινε ο Άρης απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι


Μεγάλη διεθνής επιτυχία του Άρη Θεσσαλονίκης που παρέμεινε αλώβητος στο γήπεδο Χαριλάου για τη φάση των «32» του Europa League, απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι  με την πλειάδα των πανάκριβων παικτών των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Μετά από αυτό το πολύτιμο 0-0, οι κιτρινόμαυροι πλέον πηγαίνουν στην ρεβάνς της 24ης Φεβρουαρίου στο «City of Manchester» με στόχο το εκτός έδρας γκολ που θα τους δώσει ελπίδες για το θαύμα της πρόκρισης.

Ο Άρης είχε και την ευκαιρία του αγώνα στο 66', όταν ένα φοβερό σουτ του Νέτο με το εξωτερικό από τη γωνία της περιοχής, έπεσε ο Άγγλος τερματοφύλακας Χαρτ, διώχνοντας την τελευταία στιγμή σε κόρνερ. Τρία λεπτά νωρίτερα, στο 63΄ σε σέντρα του Μπάρι από τα αριστερά, ο Ντζέκο έπιασε κεφαλιά στην κίνηση, ο Σηφάκης απογειώθηκε και με εκπληκτική προσπάθεια έδιωξε σε κόρνερ.
Το σημαντικό πάντως είναι ότι οι παίκτες του Άρη, υπερβάλλοντας εαυτούς, εξουδετέρωσαν τα πανάκριβα αστέρια της Μάντσεστερ Σίτι, αποδεικνύοντας ότι όταν θέλουν, μπορούν να παίξουν καλή μπάλα. Άριστα στημένοι αμυντικά οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, δεν άφησαν τους παίκτες του Μαντσίνι να πάρουν ανάσα. Πίεση από το πρώτο λεπτό, αλληλοκαλύψεις, συνεχή τρεξίματα και στενό μαρκάρισμα στους άσσους της Μάντσεστερ Σίτι, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Πρίττα που ακολουθούσε τον Τέβες παντού.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ (Γιάννης Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Βαγγέλη, Ρονάλντο Γκιάρο, Λαζαρίδης, Μίτσελ, Τόχα, Φατί, Νέτο, Πρίττας, Σακάτα, Μπομπαντίγια.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Χαρτ, Μπόατενγκ, Κόλο Τουρέ, Ρίτσαρντς, Κολαρόφ, Γιάγια Τουρέ, Μπάρι, Σίλβα, Ράιτ Φίλιπς, Τέβες, Ντζέκο.

Πρόβλημα με τον Κόκε
Εκτός 11άδας και εκτός αποστολής βρέθηκε ο Σέρχιο Κόκε για την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι. Ο αρχηγός του Άρη τσακώθηκε με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Μιχαλήτσο και μετά το επεισόδιό του αυτό, αποχώρησε από το ξενοδοχείο.
Την Τετάρτη ο Κόκε θα κληθεί να παρουσιαστεί ενώπιον της διοίκησης του Άρη, προκειμένου να εξηγήσει τη συμπεριφορά του, ενώ υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ζήτησε την άμεση λύση της συνεργασίας του με τους «κιτρινόμαυρους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου