Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Κοσμοσυρροή στις 4 παρελάσεις που έγιναν στο δήμο Θερμαϊκού


Καταχειροκροτήθηκαν οι νέες και οι νέοι μας στις παρελάσεις που έγιναν στο δήμο Θερμαϊκού για τον εορτασμό της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου. Παρελάσεις που φέτος γνώρισαν πολύ μεγάλη κοσμοσυρροή, με τη βοήθεια βέβαια και του καλού καιρού. Δείτε στη συνέχεια φωτορεπορτάζ από την παρέλαση στη Νέα Μηχανιώνα.

Στην Περαία, η παρέλαση έγινε όπως κάθε χρόνο στη λεωφόρο Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας, ενώπιον του δημάρχου Θερμαϊκού Γιάννη Αλεξανδρή, των αντιδημάρχων Γιάννη Βασιλειάδη, Γιάννη Βογιατζή και Γιώργου Λαζαρίδη καθώς και δημοτικών συμβούλων από όλες τις παρατάξεις.
Στη Μηχανιώνα στην εξέδρα των επισήμων ήταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θερμαϊκού, Κυριάκος Στεφανίδης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Κωστής Κούτουκας και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.
Στην Επανομή, η παρέλαση έγινε ενώπιον του προέδρου του τοπικού δημοτικού διαμερίσματος Αντώνη Καζάκη, των πρώην δημάρχων Επανομής, Λάκη Οικονομίδη και Μηχανιώνας, Γιάννη Μαυρομάτη και δημοτικών συμβούλων.
Τέλος στο Μεσημέρι, η παρέλαση που την παρακολούθησε πλήθος κόσμου, έγινε ενώπιον δημοτικών και τοπικών κοινοτικών συμβούλων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου