Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Δήλωση Πάγκαλου:"Ο Τσίπρας «υποδεικνύει δολοφονία» μου" !!.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει αλβανούς για να τον αποδοκιμάζουν!
Ως … «μπαχαλάκηδες»,  αποκάλεσε όσους αντιδρούν στην πολιτική της κυβέρνησης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του MEGA. Ενώ αναφερόμενος στα εις βάρος του επεισόδια στην Κερατέα, κατηγόρησε ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ...πληρώνει αλβανούς για να του επιτίθενται και ισχυρίστηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει την ευθύνη για οποιαδήποτε δολοφονική επίθεση εναντίον του !.

«Εγώ είμαι απόβλητος, καταδικαστέος και ενδεχομένως και δολοφονητέος, γιατί αυτή η λογική οδηγεί στη δολοφονία μου. Η απόρριψη με τον τρόπο που γίνεται από το ΣΥΡΙΖΑ με τις λέξεις που χρησιμοποιεί σήμερα ο κ.Τσίπρας στον Τύπο, οδηγεί στη δολοφονία μου. Με υποδεικνύει ο Αλ.Τσίπρας και το κόμμα του, τον προειδοποιώ ότι θα έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για όποια πράξη γίνει από εδώ και πέρα εναντίον μου», είπε ο κ.Πάγκαλος.
Αναφερθείς στα πρόσφατα γεγονότα έξω από την ταβέρνα στα Καλύβια, τόνισε τα εξής:«Ποια λαϊκή οργή, όποιος φωνάζει είναι ο λαός; Έρχεται ένας και σας δολοφονεί, λέει «τον π... δεν τον μπορώ πια», είναι ο λαός αυτός; ... Λαός είναι 100 άτομα από την Κερατέα και τα Καλύβια; Η Κερατέα και τα Καλύβια έχουν 40.000 κατοίκους», είπε.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε ,επίσης, ότι μεταξύ των 100 ήταν και «καμία 20αριά Αλβανοί οι οποίοι πληρώνονται από συγκεκριμένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ της Κερατέας ... Αυτό γίνεται κάθε μέρα στα μπλόκα, οι Αλβανοί παίζουν καθοριστικό ρόλο, είναι στις πρωτοπορίες των μαχητών, ο συγκεκριμένος τύπος τους πληρώνει», ανέφερε.
Είπε ακόμη ότι προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστου για την πρόσφατη επίθεση σε βάρος του στα Καλύβια, στρεφόμενος κατά του προσώπου που ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του σε κυριακάτικη εφημερίδα ότι ήταν ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου. Μάλιστα όπως είπε ο κ. Πάγκαλος, θα ζητήσει από την εφημερίδα τα στοιχεία του προσώπου που προέβη στις εν λόγω δηλώσεις.
Επιστολή Τσίπρα στον Παπανδρέου
Στην ανοικτή του επιστολή προς τον Γ. Παπανδρέου, ο Α. Τσίπρας απαριθμεί τέσσερα περιστατικά απαράδεκτης συμπεριφοράς και χυδαίων συκοφαντικών επιθέσεων του αντιπροέδρου της κυβέρνησής και τονίζει ότι «παρά τις διαψεύσεις και στα τέσσερα αυτά περιστατικά, ο κ. Πάγκαλος όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη, αλλά επέμεινε να χυδαιολογεί εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, συγκρίνοντας τη δράση μας με αυτή των ναζί και καταλογίζοντάς μας σχεδιασμό `αντάρτικου πόλεων' για τη κατάλυση της δημοκρατικής νομιμότητας».
Επίσης, τονίζει στην επιστολή, ότι ο Θ. Πάγκαλος «δεν είναι ένας γραφικός πολιτικός σχολιαστής που έχει το ακαταλόγιστο να επιτίθεται κατά πάντων», ότι «είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησής» και ότι « αν η συμπεριφορά του αποτελεί όνειδος για τη δημοκρατία, αυτό το χρεώνεστε εσείς προσωπικά, όσο επιμένετε να μην την αποδοκιμάζετε».
Ο Α. Τσίπρας καταλήγει στην επιστολή με την επισήμανση πως «οτιδήποτε συμβεί από εδώ και στο εξής, οποιαδήποτε συκοφαντική επίθεση ή προβοκάτσια στηθεί εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, θα θεωρήσουμε πως έχει την συμφωνία και την κάλυψή σας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου