Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ζητείται λεξικό ερμηνείας "πολιτικών" δηλώσεων του Μιχ.Καρχιμάκη

Πάρτε στα χέρια το λεξικό, για να ερμηνεύσετε τα όσα δήλωσε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης: «Εγώ δεν είμαι διαπλεκόμενος και γι΄ αυτό δεν σκοπεύω να παραιτηθώ. Αν τα είχα "παντελονιάσει" και τα είχα κονομήσει θα είχα παραιτηθεί. Και τότε αυτό θα ήταν το ύποπτο», δηλώνει ο κ. Καρχιμάκης, απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε για τη μετάταξή του από την πρώην Ολυμπιακή στο Υπουργείο Υποδομών.
Με κοινή απόφαση τριών υπουργών, ο κ. Καρχιμάκης μεταφέρεται ως πρώην υπάλληλος της εταιρείας "Ολυμπιακή Αεροπορία-Υπηρεσίες Α.Ε." στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, εκπαιδευτικής βαθμίδας ΠΕ και ειδικότητας Διοικητικού−Οικονομικού. Όπως λέει η σκανδαλώδης αυτή απόφαση, «Ο ανωτέρω οφείλει να παρουσιασθεί για ανάληψη υπηρεσίας με τη λήξη της θητείας του ως Βουλευτής, για οποιοδήποτε λόγο»!
Μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής» ο κ. Καρχιμάκης τονίζει πως δεν παίρνει μισθό και δεν έχει ένσημα, ότι «δεν έχει "μολέψει" ποτέ τα χέρια του» και ότι «δεν πρόκειται να του βάλουν τσιρότο στο στόμα όσοι νομίζουν πως, στοχοποιώντας τον, θα βγάλουν τα απωθημένα τους για τη διαδρομή του στα χρόνια της αντιπολίτευσης».
Υπογραμμίζει ακόμη πως «οι βουλευτές πρέπει να έχουν ανεξαρτησία οικονομική και να είναι διάφανοι. Πως θα ζούσα αν ο λαός κάποια στιγμή δεν με ψήφιζε και δεν με έστελνε πάλι στη Βουλή; Πρέπει δηλαδή να ζητιανεύω και να είμαι υποχείριο του καθενός;».
Επειδή λοιπόν και η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν τα έχει «παντελονιάσει», καθώς δεν ισχύει το «μαζί τα φάγαμε» του συντρόφου του στο ΠΑΣΟΚ κ.Πάγκαλου, ούτε και έχει «μολέψει» τα χέρια του με κομπίνες, μίζες και ρεμούλες, κάθεται άφωνος και παρακολουθεί το είδος της κουλτούρας που έρχεται να του διδάξει ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος. Να τον χαίρονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου