Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Πολύ κακό για το τίποτα...

«Μα καλά, είναι δυνατόν;», αναρωτηθήκαμε όταν μάθαμε για τις διεργασίες που γίνονται και τα μυστικοσυμβούλια, και τις συζητήσεις για πρόσωπα και πράγματα, σχετικά με την επιλογή από το Δημοτικό Συμβούλιο του Συνηγόρου του Δημότη και της Επιχείρησης. Και αμέσως θυμηθήκαμε ένα σχόλιο που από νωρίς το πρωί της Δευτέρας είχε αναρτήσει ο «Ορίζοντας». Σας το μεταφέρουμε εδώ:
«…Όλο αυτό τον καιρό έχουμε ακούσει κι έχουν γραφτεί διάφορα για κάποιους «απίθανους» τύπους οι οποίοι ενδιαφέρονται για τη θέση αυτή, χωρίς να διαθέτουν κανένα ουσιαστικό και τυπικό προσόν.
Άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν το γνώθι σαυτόν και νομίζουν ότι απλώς πρόκειται για μια θέση διαχειριστή πολυκατοικίας!
Περιμένουμε λίγη σοβαρότητα και υπευθυνότητα –ειδικά εκεί στην Περαία ας πάψουν επιτέλους κάποιοι να το παίζουν ειδήμονες και σωτήρες. 
Εμείς δεν θέλουμε να σχολιάσουμε περαιτέρω γιατί αύριο αποφασίζει το δημοτικό συμβούλιο και δεν θέλουμε να επηρεάσουμε. Αλλά μετά την Τρίτη να είναι σίγουροι κάποιοι….ότι θα ακούσουν το όνομά τους!!!», κατέληγε το σχόλιο του «Ορίζοντα».
Δεν ξέρουμε τι ακριβώς είχε κατά νου ο συντάκτης του σχολίου. Περιμένουμε να ακούσουμε κι εμείς. Αρκεί μόνο η ιστορία να μην εξελιχθεί σε ... φαρσοκωμωδία !!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου