Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Καταγγελία κατά Καρατζαφέρη για υποκλοπή τηλεφωνημάτων τ.υπουργού

Είναι απίστευτα τα όσα καταγγέλει ο πρώην υφυπουργός Τουρισμού, Αναστάσιος Λιάσκος για υποκλοπή των τηλεφωνημάτων του και μάλιστα μέσα στη Βουλή και ακόμη χειρότερα από αρχηγό κόμματος και συγκεκριμένα από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη! Η υπόθεση, έχει προσλάβει μάλιστα τις τελευταίες ώρες διαστάσεις θρίλερ με  αστυνομικές – κατασκοπικές διαστάσεις.
Ας δούμε όμως πως έχει το θέμα:  Ο κ.Α.Λιάσκος τις προηγούμενες ημέρες είχε συναντηθεί με το Γ.Καρατζαφέρη, για να ακολουθήσει στη συνέχεια ανακοίνωση του ΛΑΟΣ περί προσχώρησης του στις τάξεις και την αποχώρηση του από τη Ν.Δ.
Στη συνέχεια ο πρώην υφυπουργός με δήλωση του ανέφερε ότι ουδέποτε είχε προσχωρήσει στο κόμμα του ΛΑΟΣ, για να ακολουθήσει δήλωση του κ. Γ.Καρατζαφέρη με την αποστολή και της σχετικής φωτογραφίας από την μεταξύ τους συνάντηση. Σε αυτή τη δήλωση καλούνταν ο Α.Λιάσκος να παραλάβει και το ηχητικό ντοκουμέντο από τη μεταξύ τους τηλεφωνική επικοινωνία, όπου σύμφωνα με όσα αναφέρονται από την πλευρά του ΛΑΟΣ, γίνεται λόγος για τις πιέσεις που ασκήθηκαν στον πρώην υφυπουργό, ώστε να μην προσχωρήσει στο κόμμα του κ. Γ.Καρατζαφέρη.
Μετά από αυτή την ανακοίνωση, ακολούθησε απάντηση – επίθεση από τον κ. Α.Λιάσκο, με την οποία κατηγορείται ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ για προσβολή των ατομικών δικαιωμάτων του πρώην υφυπουργού, ενώ γίνεται μνεία, ότι η σχετική δήλωση του κ.Γ.Καρατζαφέρη περί ύπαρξης ηχητικού αποσπάσματος συνιστά «δημόσια ομολογία ποινικού αδικήματος. Συνιστά αθλιότητα κατά της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτισμού».
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Η χθεσινή δήλωση του κ. Καρατζαφέρη, με την οποία με καλεί να παραλάβω το ηχητικό ντοκουμέντο της μεταξύ μας τηλεφωνικής συνομιλίας, συνιστά δημόσια ομολογία ποινικού αδικήματος. Συνιστά αθλιότητα κατά της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτισμού.
Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή των ατομικών μου δικαιωμάτων και θίγει την προσωπική μου ελευθερία. Καλώ τον κ. Καρατζαφέρη να προβεί, εντός της ημέρας, σε δημόσια δήλωση συγνώμης.
Είναι προφανές ότι το αδίκημα αυτό του κ. Καρατζαφέρη θα είχε, ήδη, προκαλέσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα, εάν ο κ. Καρατζαφέρης δεν καλύπτονταν από τη βουλευτική ασυλία», καταλήγει ο κ. Λιάσκος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου