Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Θερμαϊκού στη Ν.Μηχανιώνα


Γυναίκα της Ιαπωνίας: Μετά το σεισμό, το τσουνάμι,
τον πυρηνικό εφιάλτη, ήρθε και το χιόνι...
Μία θαυμάσια εκδήλωση, διοργανώνει την Κυριακή 20 Μαρτίου, στις 7,30 μμ, στο θεατράκι του γυμνασίου της Νέας Μηχανιώνας ο Σύλλογος Γυναικών δήμου Θερμαϊκού, για να τιμήσει την Ημέρα της Γυναίκας. Θέμα της εκδήλωσης είναι «Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας-Ένας αιώνας από την καθιέρωσή της».

Μετά τη σχετική ομιλία που θα γίνει για τη σημαντική αυτή ημέρα, θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα σε Έλληνες συνθέτες – Έλληνες ποιητές.
«Πιστεύουμε ότι με την εκδήλωσή μας θα βοηθήσουμε και εμείς με τη σειρά μας στην πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας, συμβάλλοντας στις προσπάθειες που καταβάλουν προς την κατεύθυνση αυτή τόσο ο δήμος Θερμαϊκού, όσο και οι άλλοι φορείς της περιοχής μας», αναφέρει η πρόεδρος του συλλόγου, κυρία Ρουσάκη.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών, δημιουργήθηκε πριν 30 περίπου χρόνια, το 1982, και αρχικά ξεκίνησε από την Αγία Τριάδα, όπου βρίσκεται η έδρα του, για να επεκταθεί στη συνέχεια και σε Περαία και Νέους Επιβάτες, μετά τη δημιουργία του Καποδιστριακού δήμου Θερμαϊκού. Ενώ τώρα, ύστερα από τον Καλλικράτη, επεκτείνεται πλέον και στα οκτώ δημοτικά και κοινοτικά διαμερίσματα του νέου δήμου Θερμαϊκού, γιαυτό και επέλεξε να πραγματοποιήσει την εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας στο θέατρο του γυμνασίου της Νέας Μηχανιώνας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου